Πού θα εμφανισθεί η Βίσση; Οεο;

22.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Άννα Βίσση θα διαδεχτεί τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα», όταν εκείνος ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο εν λόγω μαγαζί. Στην αρχή έλεγαν ότι η επιστροφή της «Απόλυτης»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Άννα Βίσση θα διαδεχτεί τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα», όταν εκείνος ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο εν λόγω μαγαζί. Στην αρχή έλεγαν ότι η επιστροφή της «Απόλυτης» θα γινόταν στα τέλη του Γενάρη. Μετά τη μετέφεραν για τα μέσα του επόμενου μηνά, αφού το πρόγραμμα του Ρέμου «σκίζει» και η Βίσση δεν ήταν ακόμη έτοιμη.

Έλα, όμως, που τώρα κυκλοφόρησε ότι η Αννούλα δεν θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο στο «Αθηνών Αρένα». Πάρε βαθιά ανάσα και μην πανικοβάλλεσαι. Γιατί, η «απόλυτη» θα επιστρέψει στην αθηναϊκή νύχτα, απλά είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Βλέπεις, λένε ότι η Βίσση προτιμά να εμφανισθεί σe κάποιο μαγαζί της Παραλιακής την άνοιξη και όχι τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα, έχει συμφωνήσει να εμφανισθεί στο «Θάλασσα», το οποίο θα ανακαινιστεί για τις ανάγκες του show της, που θα είναι εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Το, δε, κέντρο δεν θα θυμίζει σε τίποτε μπουζούκια, αλλά θα είναι περισσότερο μουσική σκηνή. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ισχύει ή όχι η αλλαγή των σχεδίων της.

Πάντως, η «Απόλυτη» δουλεύει κανονικά για την επιστροφή της και ψάχνει νέους συνεργάτες που θα την πλαισιώσουν. Και κάπου εδώ ακούστηκε ότι η Βίσση θα έχει μαζί της τα «Κόκκινα χαλιά» από το X Factor. Το γκρουπ έχει μάνατζερ τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος είναι φίλος με την Βίσση και λένε ότι της πρότεινε συνεργασία. Εκείνη, είδε τα «Κόκκινα Χαλιά» κι ενθουσιάστηκε μαζί τους, οπότε περιμένει να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με το παιγνίδι και να ξεκινήσουν τις πρόβες.