Σε ποια είπε ο Ρουβάς, "Δεν μας γα...ς";;;;

22.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία δύσκολη βραδιά ήταν η Παρασκευή για τον Sakis Ρουβά, του οποίου δεν έφτανε ο Γιώργος Θεοφάνους με τα νεύρα του, είχε και την Λουίζα Βούρου από πάνω με τις απαιτήσεις της. Και τι να κάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία δύσκολη βραδιά ήταν η Παρασκευή για τον Sakis Ρουβά, του οποίου δεν έφτανε ο Γιώργος Θεοφάνους με τα νεύρα του, είχε και την Λουίζα Βούρου από πάνω με τις απαιτήσεις της. Και τι να κάνει ο σταρ με όλα αυτά τα... σουρεάλ που του συνέβαιναν στο X Factor; Έγινε έξω φρενών και ήρθε και είπε αγανακτισμένος την κακιά τη λέξη... «Δεν μας γα.... τώρα»;

Πιπέρι στο στόμα του Sakis και φρένο στις δικές μου σκέψεις - που το επαναλαμβάνω - ο Sakis τελικά νευριασμένος είναι ακόμη καλύτερος! Για ποιο λόγο, όμως, ο Ρουβάς εκνευρίστηκε και σε ποιον απευθυνόταν η παραπάνω φράση; Όταν το ακούσαμε, πιστέψαμε ότι πήγαινε στον Θεοφάνους, αφού λίγο πριν είχε γίνει το σκηνικό μεταξύ τους.

Αλλά όχι, πήγαινε πάνω στο κοντρόλ. Αν και στην ουσία απευθυνόταν στην κόρη του Γιάννη Βούρου. Η εν λόγω ήταν η... αρχί - γλάστρα σε ένα από τα τραγούδια του Θάνου Πετρέλη. Εκείνη η ξανθιά κοπέλα, που του έκανε τσαλιμάκια και κρατούσε ένα πλακάτ. Λέγεται, λοιπόν, ότι το νεαρό μοντέλο ζήτησε από την παραγωγή να αναφέρει ο Sakis το όνομά της και μάλλον να την ευχαριστήσει για το «χορευτικό» της στο τραγούδι.

Η παραγωγή δέχτηκε και ζήτησε από τον σταρ να αναφέρει το όνομά της. Χα. Στο κρανίο τα πήρε ο Ρουβάς και μεταξύ μας δεν έχει άδικο. Δεν γίνεται λίγο πριν να δίνει μάχη με τον Θεοφάνους και να υπερασπίζεται με σθένος το ρόλο του παρουσιαστή, που έχει λόγο κι άποψη και στο καπάκι να ευχαριστεί τα μοντέλα του χορευτικού. Ο Ρουβάς είναι και όχι παρουσιάστρια σε καλλιστεία! Και στην τελική, αν η Βούρου ήθελε να φανεί το όνομα της, ας το έγραφε στο πλακάτ που κρατούσε!