Ωραία... αφιερώματα κάνει η Δρούζα!

21.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ολόκληρη εκπομπή αφιέρωσε στην Κατερίνα Καραβάτου η Άννα Δρούζα κι ένα έχω να σου πω... «Μπόρεσε» και της έσπασε τα νεύρα. Εντάξει, η Καραβάτου δεν έδειξε εκνευρισμό στο «Μπορώ»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ολόκληρη εκπομπή αφιέρωσε στην Κατερίνα Καραβάτου η Άννα Δρούζα κι ένα έχω να σου πω... «Μπόρεσε» και της έσπασε τα νεύρα. Εντάξει, η Καραβάτου δεν έδειξε εκνευρισμό στο «Μπορώ», αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ωραία δεν πέρασε. Και την επόμενη φορά, μάλλον θα σκεφτεί σοβαρά ένα...αφιέρωμα της Δρούζα για εκείνη.

Για να καταλάβεις τι σου λέω. Στην εκπομπή της Τρίτης, η Δρούζα είχε καλεσμένη την παρουσιάστρια του «Κους Κους» και ως είθισται σε τέτοια αφιερώματα είχε διάφορους φίλους, συναδέλφους και γνωστούς να μιλούν για την καλεσμένη. Από τη μητέρα της μέχρι πρώην συνεργάτες της. Και ποιους λες ότι διάλεξε από αυτούς η Δρούζα για να μιλήσουν; Τον Δημήτρη Σαράντο και την Ζήνα Κουτσελίνη.

Τι εστί Δημήτρης Σαράντος; Νυν πανελίστας της Βάσιας Λόη στο «TV Weekend» και ο τρίτος της παρέας όταν κατέβηκαν από Θεσσαλονίκη μαζί με την Καραβάτου και την Κλεοπάτρα Πατλάκη. Ο Σαράντος συμμετείχε στο «Κους Κους», αλλά αποχώρησε από την ομάδα. Έτσι όταν μίλησε, πέταξε και το παράπονο του για τη φίλη και πρώην συνεργάτιδα του, αποκαλύπτοντας ότι στενοχωρήθηκε πολύ που δεν τον πήρε τηλέφωνο όταν έφυγε από την ομάδα.

Κάγκελο έμεινε η του «Κους Κους», η οποία δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο. «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μην είναι στην εκπομπή. Γιατί δεν μου το είπε τότε;» αναρωτήθηκε η Καραβάτου μόλις είδε το βίντεο. Έλα, όμως, που το σκηνικό με τον Σαράντο ήταν απλά το... ζέσταμα. Γιατί, βλέπεις ακολούθησε η Ζήνα Κουτσελίνη. Χμ. Τι εστί Ζήνα; Όχι, η... πριγκίπισσα του πολέμου, αν και μεταξύ μας τελευταία προέκυψε... πολεμοχαρής φυσιογνωμία. Η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Alter συνεργαζόταν με την Καραβάτου και η Δρούζα είπε να τη βγάλει να μιλήσει για εκείνη.

Άντε στην περίπτωση του Σαράντου δεν ήξερε η Δρούζα και δε ρώτησε. Στην περίπτωση, όμως, της Κουτσελίνη θα έπρεπε να ξέρει, αφού η εν λόγω όπου στέκεται, πετάει τα φαρμακερά της βέλη για την Κατερίνα (και για πολλούς άλλους πρώην συνεργάτες της). Το ίδιο έκανε και στο «Μπορώ», όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι αν της πρότειναν ξανά την Καραβάτου, δεν θα την έκανε παρουσιάστρια! Έτσι, ακριβώς το είπε. Δεν κράτησε καν τα προσχήματα, που κρατάνε σε αυτές τις περιπτώσεις. Ωραία.