Το δώρο της Στέλλας στον υιό Ζαχόπουλου!

21.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι τώρα η Στέλλα Μπεζεντάκου είχε συνηθίσει ο εκάστοτε αγαπημένος της να τής κάνει πανάκριβα δώρα, ως όφειλε, αφού στο πλευρό του είχε τέτοια γυναίκα, κοτζάμ Στέλλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι τώρα η Στέλλα Μπεζεντάκου είχε συνηθίσει ο εκάστοτε αγαπημένος της να τής κάνει πανάκριβα δώρα, ως όφειλε, αφού στο πλευρό του είχε τέτοια γυναίκα, κοτζάμ Στέλλα. Έτσι, τα Hummer, οι SLK, τα διαμάντια και τα χρυσαφικά έδιναν κι έπαιρναν. Και κάθε φορά που η Μπεζεντάκου λάμβανε ένα δώρο, φρόντιζε να ενημερώνει τον κόσμο. Έτσι, για να σκάνε από τη ζήλια τους μερικές, μερικές!

Έλα, όμως, που έχει ο καιρός γυρίσματα και ήρθε η μέρα που η Στέλλα ερωτεύθηκε - και μάλιστα σφόδρα - ένα φτωχό πλην τίμιο νεαρό δικηγόρο. Με τα πτυχία του, τις γνώσεις του και τον Χρήστο Ζαχόπουλο - ναι, τον πασίγνωστο - πατέρα! Μπεζεντάκου και υιός Ζαχόπουλου - θα το έχεις ακούσει - είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και η αοιδός(;) είναι τα μάλα ενθουσιασμένη με το νέο της δεσμό.

Κι εκείνος είναι ενθουσιασμένος κι ερωτευμένος με την Μπεζεντάκου. Άραγε, τον ίδιο ενθουσιασμό έχει και το Ζαχοπουλέικο γενικότερα; Και για του λόγου το αληθές, οι δυο τους έχουν πάρει σβάρνα όλα τα στέκια τη Θεσσαλονίκης διαφημίζοντας την αγάπη τους. Πού τους πετυχαίνεις, πού τους βρίσκεις σε μία ρομαντική γωνία είναι καθισμένοι, εκδηλώνοντας τρυφερά τον έρωτά τους.

Ωστόσο - κι έρχομαι στο ψητό - η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Στέλλα είναι ερωτευμένη και η σχέση της με τον Ζαχόπουλο ( τον υιό, μην έχουμε άλλα) διαφέρει από τις προηγούμενες είναι τούτη... έκανε στον αγαπημένο της ένα πανάκριβο δώρο! Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η Μπεζεντάκου τού πρόσφερε ανήμερα της γιορτής του (α, τον λένε Θανασάκη τον γαμπρό) ένα ρολόι Vacheron Constantin, αξίας 3500 χιλιάδων ευρώ. Βρε λες να έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η σχέση τους, αν και στο ξεκίνημα της, έχει προοπτικές; Φαντάζεσαι την Μπεζεντάκου να κάνει πεθερό τον Ζαχόπουλο; Χμ. Είναι κι αυτός του κόμματος πάντως...