Τι συμβαίνει με Μπάρμπα - Μακρόπουλο;

21.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας άνδρας έχει μπει στη ζωή της Βάνας Μπάρμπα τον τελευταίο καιρό και δεν μιλάμε για οποιονδήποτε άνδρα, αλλά το Νίκο Μακρόπουλο! Όπως το διάβασες... Σύμφωνα, με δημοσίευμα του Ciao, η Βάνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας άνδρας έχει μπει στη ζωή της Βάνας Μπάρμπα τον τελευταίο καιρό και δεν μιλάμε για οποιονδήποτε άνδρα, αλλά το Νίκο Μακρόπουλο! Όπως το διάβασες... Σύμφωνα, με δημοσίευμα του Ciao, η Βάνα τον τελευταίο καιρό κάνει παρέα με το γνωστό τραγουδιστή και η σχέση τους αυτή έχει βάλει σε υποψίες ότι κάτι παραπάνω συμβαίνει. Και μάλιστα... πονηρό.

Βέβαια, ξέρεις πως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Μη δουν κάποιον να κάνει παρέα ή να μιλάει, αμέσως βγαίνει το συμπέρασμα περί έρωτα και σχέσης. Μόνο, που στην περίπτωση της Μπάρμπα τα πράγματα είναι λίγο πιο μπέρδεμα. Η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό πηγαίνει συνέχεια - μα συνέχεια - στο Fever, όπου άδει ο Μακρόπουλος με τον Σταμάτη Γονίδη. Πιάνει πρώτο τραπέζι πίστα και απολαμβάνει το πρόγραμμα. Όχι, όλο το πρόγραμμα. Μόνο του «Μακρό», γιατί άπαξ κι αυτός κατεβαίνει από την πίστα, εκείνη πηγαίνει στο καμαρίνι του. Την έχουν δει, λέει το δημοσίευμα, πολλά ζευγάρια μάτια να σηκώνεται από το τραπέζι της και να πηγαίνει προς καμαρίνια μεριά.

Και μη νομίζεις ότι μόνο η Βάνα πηγαίνει στον Μακρόπουλο. Και ο τραγουδιστής με τη σειρά του έχει κάνει στέκι το «Ciro’ s Pomodoro», όπου δύο φορές την εβδομάδα εμφανίζεται εκεί η ηθοποιός. Και όχι, δεν πηγαίνει μόνο για να φάει πίτσα! Θα μπορούσε να πάει σε άλλο μέρος ή έστω άλλη μέρα. Αλλά αυτός πηγαίνει μόνο τις μέρες που εμφανίζονται μαζί.

Τώρα αν ισχύει το δημοσίευμα και η Μπάρμπα με τον Μακρόπουλο είναι το νέο «καυτό» ζευγάρι - γιατί εδώ που τα λέμε οι δυο τους είναι εκρηκτικός συνδυασμός - θα δείξει.