Ο Μουρατίδης "έσωσε" τον Θεοφάνους!

20.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περασμένα ξεχασμένα είναι η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο Νίκο Μυοτυρατίδη και την παίκτρια του, Κέλλυ στο X Factor. Οι δυο τους τα βρήκαν και είναι πια μια ευτυχισμένη «οικογένεια».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περασμένα ξεχασμένα είναι η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο Νίκο Μυοτυρατίδη και την παίκτρια του, Κέλλυ στο X Factor. Οι δυο τους τα βρήκαν και είναι πια μια ευτυχισμένη «οικογένεια». Και για του λόγου το αληθές, μετά την έξοδο της Κέλλυ από το παιγνίδι, ο Μουρατίδης την πήρε αγκαζέ κι έχουν ξεκινήσει τις κοσμικές εμφανίσεις και τα περάσματα από διάφορα πάρτι.

Εμ, έτσι είναι αυτά... Πρέπει να την μάθει και το κύκλωμα. Και τι σόι μάνατζερ θα ήταν ο Μουρατίδης, αν δεν την βοηθούσε; Από τη στιγμή, δε, που πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες της. Να σου πω κάτι;;; Βαριέμαι αφόρητα να σου γράφω αυτά τα γλυκανάλατα, γι’ αυτό περνάω κατευθείαν στο ψητό! Ο Μουρατίδης ξαναχτύπησε με νέες αιχμές για τον Γιώργο Θεοφάνους. Και πολύ μου αρέσει αυτό, διότι έχουμε να ασχοληθούμε με μία κόντρα.

Αν και ο κριτής του X Factor αρνείται ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Λέει ότι απλά... «διαφωνούμε»! Ναι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;; Γιατί, τα ξινισμένα μούτρα του Μουρατίδη και η αδιαφορία που δείχνει απέναντι στο Θεοφάνους, δεν είναι αποτελέσματα μιας διαφωνίας. Άσε το άλλο. Σε συνέντευξη του ο Μουρατίδης αποκάλυψε ότι με τον Θεοφάνους βρέθηκαν πριν λίγο καιρό στην Κύπρο και δείπνησαν μαζί.

Μάλιστα, ο «συνάδελφος» του στο παιγνίδι τον συμβουλεύθηκε για κάποιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Α, ρε σοφέ Μουρατίδη. Να σου πω κι εγώ τα δικά μου;;;; Επίσης, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή προστάτεψε τον Θεοφάνους, όταν εκείνος σκεφτόταν να πάει στη «Στιγμή της αλήθειας» ως γκεστ. «Μηηηηη» του φώναξε ο Μουρατίδης και ευτυχώς ο Θεοφάνους κάθισε σούζα. Φαντάσου να πήγαινε... Χμ. Από τη μία μπορεί και να τον έσωσε από ένα ρεζίλεμα. Από την άλλη, εμάς τους τηλεθεατές μας ρώτησε πριν πει το «Μηηηη»; Ε;