Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα!

20.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εφτά μήνες πέρασαν από τότε που η Καλομοίρα έριξε μαύρη πέτρα στην Ελλάδα και να που τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Όχι, για πολύ όμως. Τρεις εβδομάδες θα μείνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εφτά μήνες πέρασαν από τότε που η Καλομοίρα έριξε μαύρη πέτρα στην Ελλάδα και να που τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Όχι, για πολύ όμως. Τρεις εβδομάδες θα μείνει εδώ για τις ανάγκες του νέου παιγνιδιού που θα παρουσιάζει, «Made in Japan» και μετά επιστροφή στην Αμερική.

Γιατί, ναι το Καλομοιράκι δεν παίρνει πίσω το... ανάθεμα που έριξε στο ελληνικό τραγούδι και τη showbiz γενικότερα, συνεχίζοντας να νιώθει το ίδιο πληγωμένη με τότε. Μάλιστα, η Καλομοίρα πήγε στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη και προσπάθησε να μας εξηγήσει για ποιο λόγο έφυγε από την Ελλάδα, εγκαταλείποντας την καριέρα της. Χμ. Είναι αλήθεια ότι δεν καταλάβαμε πολλά, διότι εφτά μήνες στην Αμερική έκαναν το Καλομοιράκι να ξεχάσει πάλι τα λίγα ελληνικά που είχε μάθει εδώ.

Αλλά κομμάτια να γίνει. Δε θα σταθώ σε λεπτομέρειες. Η 24χρονη, λοιπόν, εξήγησε ότι ήταν πολύ ευαίσθητη για να αντέξει όσα γίνονταν παρασκηνιακά, ενώ δεν μπορούσε το γεγονός ότι διάφοροι την «εκμεταλλεύονταν». Η κατάσταση έγινε χειρότερη με τη συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον κι έτσι το Καλομοιράκι έφτασε στα όρια του κι αποφάσισε να τα βροντήξει κάτω και να φύγει

Δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την απόφασή της και στην Αμερική βρήκε ξανά τον εαυτό της. Ετοιμάζεται να παντρευτεί και τον αγαπημένο της, Γιώργο το καλοκαίρι (ο γάμος πάντως θα γίνει στην Ελλάδα), οπότε όλα είναι μια χαρά. Εντάξει και η Ελλάδα της λείπει (δεν είναι τόσο αχάριστο το κορίτσι) και πιο πολύ της λείπει το... souvlaki!