Ο Λάκης "έφαγε" την Καγιά!

14.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περπατώ, περπατώ εις τον Alpha, όταν η Βίκυ δεν είναι εδώ. Λάκη, Λάκη είσαι εδώ»; Εμπνευσμένη από το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας ήταν η κίνηση των ανθρώπων του Alpha, οι οποίοι αποφάσισαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περπατώ, περπατώ εις τον Alpha, όταν η Βίκυ δεν είναι εδώ. Λάκη, Λάκη είσαι εδώ»; Εμπνευσμένη από το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας ήταν η κίνηση των ανθρώπων του Alpha, οι οποίοι αποφάσισαν να κόψουν τελικά την εκπομπή της Βίκυς Καγιά, «Είσαι μέσα;» και να βάλουν στη θέση της το «Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ»!

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μοντέλου και παρουσιάστριας και τις τσιρίδες ενθουσιασμού που έβγαζε κάθε Κυριακή βράδυ στο ψυχαγωγικό σόου της, δεν κατάφερε να μας κάνει να την ακούσουμε και τα νούμερα παρέμεναν σε χαμηλά επίπεδα. Έτσι, στον Alpha με παρότρυνση πάντα των Γερμανών αποφάσισαν το οριστικό κόψιμο. Αν η Καγιά πήρε βαριά την εξέλιξη αυτή δεν το γνωρίζουμε. Τουλάχιστον τώρα θα ηρεμήσουν λίγο τα λαιμά της, που λίγο ακόμη να κρατούσε η εκπομπή και τη φαρυγγίτιδα δεν τη γλίτωνε.

Επειδή, όμως, Κυριακή βράδυ δεν έχει και τίποτε να βάλεις, στην Κάντζα αποφάσισαν να παίξουν - τι άλλο; - Λάκη Λαζόπουλο. Όχι επαναλήψεις, διότι δεν έχουν επεισόδια. Αλλά βιντεάκια που έχουν παίξει κατά καιρούς στο «Αλ Τσαντίρι». Δεν ξέρω αν πηγαίνουν για τρελά νούμερα την ώρα αυτή, το σίγουρο είναι ότι θα είναι καλύτερα από το σόου της Καγιά, που στο τέλος είχε καταντήσει να μην το βλέπει ούτε η ίδια η Βίκυ.