Φώτης - Μαρία: "Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί"!

14.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία σειρά από αλλαγές έφερε η είσοδος των Γερμανών στον Alpha και δεν είναι λίγοι εκείνοι που είδαν την πόρτα της εξόδου. Εκπομπές κόπηκαν και πρόσωπα έφυγαν θεαματικά ή μη από την Κάντζα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία σειρά από αλλαγές έφερε η είσοδος των Γερμανών στον Alpha και δεν είναι λίγοι εκείνοι που είδαν την πόρτα της εξόδου. Εκπομπές κόπηκαν και πρόσωπα έφυγαν θεαματικά ή μη από την Κάντζα. Και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, μία έντονη φημολογία δημιουργήθηκε για το ποιοι είναι στη μαύρη λίστα των Γερμανών.

Δύο από τα ονόματα που ακούγονταν ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, των οποίων η φετινή εκπομπή «Σιγά μην κάτσω να σκάω» δεν πηγαίνει καθόλου καλά σε νούμερα. Μέσα σε αυτή τη φημολογία, οι δύο παρουσιαστές είπαν να ακολουθήσουν τον τίτλο της εκπομπής και όσο καιρό γράφονταν και λέγονταν διάφορα, αυτοί... σιγά μην κάθονταν να σκάσουν!

Και δικαιώθηκαν. Γιατί και τη ζαχαρένια τους δεν χάλασαν και την εκπομπή τους κράτησαν. Και όχι μόνο αυτό. Η εκπομπή μεγαλώνει κατά μία ώρα και θα διαρκεί πλέον τρεις ώρες. Άγωσται αι βουλαί των Γερμανών, οι οποίοι έκριναν ότι η εν λόγω εκπομπή όχι μόνο δεν είναι για κόψιμο, αλλά την παίρνει να μεγαλώσει κι άλλο.

Στο μεταξύ, η σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Σεραφείμ τον Χούχουτα αν και δεν είναι επισημοποιημένη, καλά κρατεί. Και για του λόγου το αληθές, οι δυο τους πήγαν μαζί στη θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου. Αν πήγαν ως ζευγάρι ή φίλοι; Δεν τους ρώτησα, αλλά έδειχναν μια χαρά και τα μάλα ταιριαστοί. Σωστά πιτσουνάκια.