Ο Μαρτάκης "έστησε" τον Κάρολο Παπούλια;

13.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιος είναι ο μεγαλύτερος «λουφαδόρος» του ναυτικού;;;; Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις. Αρκεί να ρίξεις μία πρόχειρη ματιά στις κοσμικές στήλες και τα ρεπορτάζ από τα κλαμπ της πόλης και όχι μόνο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιος είναι ο μεγαλύτερος «λουφαδόρος» του ναυτικού;;;; Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις. Αρκεί να ρίξεις μία πρόχειρη ματιά στις κοσμικές στήλες και τα ρεπορτάζ από τα κλαμπ της πόλης και όχι μόνο. Ακριβώς, ο Κώστας Μαρτάκης!

Η περίπτωση του είναι πια γνωστή - και για πολλούς προκλητική - αφού όλοι ξέρουμε ότι ο Μαρτάκης από τη μέρα που μπήκε στο ναυτικό για να υπηρετήσει τη θητεία του, έχει κάνει πιο πολλές εμφανίσεις από ποτέ. Καλά, δεν περιμέναμε κιόλας να πάει στα σύνορα το «πουλέν» του Ηλία Ψινάκη, ούτε κοιμόμαστε ήσυχοι, επειδή μας «φυλάει» ο Μαρτάκης. Απλά, η συμπεριφορά του - άθελα του ή όχι - προκαλεί πολλούς.

Το τελευταίο περιστατικό με το ναύτη Μαρτάκη ήταν αυτό που προκάλεσε και τις μεγαλύτερες αντιδράσεις κι έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες. Ο φέρελπις αοιδός, που λες, ήταν να εμφανισθεί στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου θα βρισκόταν εκεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Χωρίς αμφιβολία, μία μεγάλη τιμή για τον Μαρτάκη.

Έλα, όμως, που εκείνος δεν εμφανίσθηκε ποτέ στην εκδήλωση, διότι επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας. Είχε τα λαιμά του. Το πιστεύουμε, διότι με τόσα ξενύχτια εύκολα παθαίνεις τη φαρυγγίτιδα. Ειδικά, δε, αν ξελαρρυγιάστηκε για να τραγουδήσει σε κάποιες από τις εμφανίσεις. Έλα, όμως, που σύμφωνα με την εφημερίδα Real news, ο Μαρτάκης όχι μόνο δεν ήταν άρρωστος εκείνη τη μέρα, αλλά είχε πάει σε άλλη εκδήλωση.

Περισσότερο κοσμική και glamour, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Ο Μαρτάκης, λοιπόν, παραβρέθηκε στο πάρτι της Εριέττας Κούρκουλου, στενής του φίλη τον τελευταίο χρόνο. Μάλλον, η πρόσκληση της κόρης της Μαριάννας Λάτση και η παρουσία της στο πάρτι ήτο περισσότερο τιμητική από την παρουσία του Προέδρου.

Ο Μαρτάκης αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα, όμως οι συνεργάτες του διαψεύδουν το δημοσίευμα. Επιμένουν ότι ο νεαρός αοιδός ήταν άρρωστος εκείνη τη μέρα και δεν μπορούσε να τραγουδήσει. Μάλιστα, είχε ειδοποιήσει εγκαίρως για το κώλυμά του. Ε ναι, αν ήταν να βρουν κάποιον άλλο στη θέση του. Τον Sakis Ρουβά, ας πούμε. Όποια κι αν είναι η αλήθεια στην ιστορία αυτή, το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτάκης γι’ ακόμη μία φορά προκαλεί με τον τρόπο που υπηρετεί τη θητεία του.