Γιατί χώρισε ο Αρναούτογλου;

13.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο σίγουρος και μάλλον οριστικός φαίνεται ότι είναι ο χωρισμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Μπέτυ Σαραντινού. Το ζευγάρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα πέρασε σοβαρή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο σίγουρος και μάλλον οριστικός φαίνεται ότι είναι ο χωρισμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Μπέτυ Σαραντινού. Το ζευγάρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα πέρασε σοβαρή κρίση στη σχέση του και όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να την ξεπεράσουν.

Πέρασαν χωριστά τις γιορτές, ενώ πριν λίγες μέρες λέγεται ότι η Σαραντινού μάζεψε από το σπίτι του και τα τελευταία της πράγματα. Πάνω κάτω αυτά είναι γνωστά. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στο χωρισμό. Αν και τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες, που θέλουν να «παίζει» τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Όχι απαραίτητα ερωτικά. Λέγεται ότι ο Γρηγόρης κάνει πολλή παρέα με την συνεργάτιδά του στον «Όμορφο κόσμο», Νάντια Μπουλέ και μάλλον αυτή η παρέα δεν άρεσε τόσο στην αγαπημένη του, Μπέτυ. Και κάπου εκεί ήρθαν τα προβλήματα. Πάντως, είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε δει τον Αρναούτογλου σε έξοδο με τη νεαρή παρουσιάστρια, παρά μόνο τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν με μεγάλη παρέα. Χμ. Βρε λες;;; Μπαααα. Αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις!