Να μαμά, να μάλαμα!

19.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάνα να τη ζηλεύουν οι κόρες του κόσμου είναι η Άννα Βίσση, η οποία πέρα από το ανοιχτό μυαλό που έχει αναφορικά με τις σχέσεις της κόρης της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάνα να τη ζηλεύουν οι κόρες του κόσμου είναι η Άννα Βίσση, η οποία πέρα από το ανοιχτό μυαλό που έχει αναφορικά με τις σχέσεις της κόρης της, έχει και ανοιχτά χέρια. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι τα μάλα γενναιόδωρη με τη μικρή και κάθε φορά φροντίζει να εκπληρώνει τις επιθυμίες της. Όσο κοστίζουν αυτές.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίσση τα Χριστούγεννα αγόρασε στη Σοφία ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 680 χιλιάδων ευρώ. Πανάκριβο δώρο, αλλά τι ανάγκη έχει η αοιδός; Τυχερή η μικρή, τυχερός και ο άντρας που θα την πάρει καθότι το σπίτι είναι ένα μέρος από την προίκα της. Θα μου πεις: "Στην ξενιτιά βρήκαν να την προικίσουν; Τι τους έχει μία μεζονέτα στην Εκάλη ή στη Βούλα"; Η νεαρή Καρβέλα αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην αμερικανική μεγαλούπολη και οι γονείς της από το να έχουν τη μονάκριβή τους στο ενοίκιο, αποφάσισαν να "ξηλωθούν" και να της αγοράσουν το δικό της κεραμίδι.

Και μια που η περίοδος των Χριστουγέννων ήταν εποχή "ξηλώματος" για την Βίσση, είπε η αοιδός να κάνει ένα δώρο και στον εαυτό της. Έτσι, παρήγγειλε μία πανάκριβη κόκκινη Φεράρι και σε λίγο καιρό θα την κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας.

Προσοχή, αν σε λίγους μήνες δεις να κυκλοφορούν πολλές κόκκινες Φεράρι, μην τρομάξεις. Φερέλπιδες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου θα είναι....