Πάλτροου εναντίον Αμερικής!

15.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το "φιλειρηνικό πνεύμα" ξύπνησε στην Γκουίνεθ Πάλτροου η εγκυμοσύνη και πια η ηθοποιός τάσσεται κατά σε οποιαδήποτε μορφή βίας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το "φιλειρηνικό πνεύμα" ξύπνησε στην Γκουίνεθ Πάλτροου η εγκυμοσύνη και πια η ηθοποιός τάσσεται κατά σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Καλά, μην περιμένεις να την δεις να αναλαμβάνει δράση και να βγαίνει στους δρόμους με πλακάτ και να πλακώνεται με τα όργανα. Απλά, η μέλλουσα μάνα Γκουίνεθ απαρνείται την ίδια της τη χώρα, την Αμερική διότι είναι υπεύθυνη για όλους τους πολέμους.

Μεγάλη κουβέντα ξεστόμισε η Πάλτροου, η οποία είπε κι άλλα. Δεν θέλει να γεννήσει στη χώρα της, ούτε και να μείνει εκεί, διότι οι ΗΠΑ είναι ο Νο1 στόχος των τρομοκρατών. Τα ακούτε mr. Μπους που λέτε για εμάς τους άλλους και δεν κοιτάτε την καμπούρα σας; Επίσης, η ηθοποιός δεν επιθυμεί το παιδί της να μεγαλώσει στις ΗΠΑ, διότι και στο σχολείο ακόμη τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Θερίζει σου λέει η παιδική εγκληματικότητα. Άσε, που θεωρεί πως η χώρα αυτή δεν έχει να προσφέρει τίποτε στο τέκνο της. Αυτό, dear Γκουίνεθ είναι φάουλ. Κι εσείς στην Αμερική δεν γεννηθήκατε και μεγαλώσατε;

Όσα, όμως, δε βρήκε στη χώρα της, τα ανακάλυψε στο Λονδίνο. Εκεί, (σύμφωνα με τα λεγόμενά της) δεν υπάρχει φόβος για τρομοκρατία, η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι...φιλοπόλεμη χώρα, στα σχολεία υπάρχει ασφάλεια (είναι τόσο ασφαλή, που αφήνεις το παιδί σου τον Σεπτέμβριο στο σχολείο και το παίρνεις τον Ιούνιο) και γενικά πρόκειται για μία χώρα που μπορεί το παιδί της να μεγαλώσει σωστά και με τα κατάλληλα εφόδια. Μην παραπλανιέσαι, όλα αυτά συμβαίνουν στο Λονδίνο και μάλιστα σε μία απομακρυσμένη περιοχή με μοναδική γειτόνισσα την Μαντόνα!

Μήπως, έχει μπερδέψει κάτι η Γκουίνεθ;