Ένα αδελφάκι για τον Χούλιο Ιγκλέσιας!

14.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σόι καρπερό αποδεικνύονται οι Iglesias καθώς ο πατριάρχης της φαμίλιας περιμένει ακόμη ένα παιδί. Όχι, ο Χούλιο δεν θα γίνει πατέρας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σόι καρπερό αποδεικνύονται οι Iglesias καθώς ο πατριάρχης της φαμίλιας περιμένει ακόμη ένα παιδί. Όχι, ο Χούλιο δεν θα γίνει πατέρας ( όχι ότι θα τον χάλαγε να αυξήσει σε οχτώ τα παιδιά του), αλλά αδελφός, αφού ο 87χρονος γερό πατέρας, ο δρ. Χούλιο του αποδεικνύεται ντούρος!

Τι κι αν σε δεκατρία χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής; Ο πρεσβύτερος Ιγκλέσιας παραμένει καρπερός κι έτσι με την 40χρονη σύζυγό του, Ρόνα ( παράδοση στις νεαρές έχει το Ιγκλεσέικο) θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, που είναι αγόρι, σε τρεις μήνες. Περιττό να σου πω πως το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι αν σου περάσει από το μυαλό "πως θα βαστάξει τέτοια συγκίνηση το 87χρονο" ένα σου λέω:.... μας απέδειξε πως βαστάει και σε μεγαλύτερες συγκινήσεις. Οφείλουμε να το παραδεχτούμε, πρόκειται για ένα σόι που το αίμα του βράζει.

Τυχερή η Άννα Κουρνίκοβα, στην οποία όμως την έφερε η "γιαγιά" της και πρόλαβε να φέρει πρώτη το νέο μέλος στη φαμίλια. Ωστόσο, η διάσημη τενίστρια και ο Ενρίκε προλαβαίνουν να αποφασίσουν για παιδί, διότι η όρεξη του 60χρονου Χούλιο άνοιξε με το αδελφάκι του και θέλει όπως και δήποτε ένα εγγόνι. Πω, μιλάμε για μεγάλο γέλιο, που ούτε σε ταινίες του Χόλιγουντ δεν γίνονται. Τι λέω. Ούτε ο Φώσκολος δεν θα έβαζε τον πατέρα του Γιάγκου Δράκου να κάνει ένα αδελφάκι στον μεγιστάνα!