Οριστικός χωρισμός για Βίσση - Φραγκολιά!

14.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ο λαός λέει "σαν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει" κάτι ξέρει, γι αυτό παρακαλώ, ας τον ακούμε. Πάρε παράδειγμα την Άννα Βίσση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ο λαός λέει "σαν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει" κάτι ξέρει, γι αυτό παρακαλώ, ας τον ακούμε. Πάρε παράδειγμα την Άννα Βίσση, η οποία χώρισε κι έσμιξε με τον Κώστα Φργακολιά ίσαμε 100 φορές, για να δώσει προ ολίγων ημερών το οριστικό τέλος. Ναι σωστά διάβασες, ένας έρωτας μεγάλος έλαβε τέλος κι όπως ακούω αυτή τη φορά, η αοιδός θα ακούσει το λαό και δεν θα ξανά μανά προσπαθήσει να κολλήσει το ραγισμένο γυαλί.

Ο λόγος του οριστικού (α, εννοείται πως δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, διότι πολλά έχουν δει τα μάτια μου) χωρισμού είναι η διεθνής καριέρα του Φραγκολιά. Το μανεκένε είχε και στο παρελθόν δεχτεί μία επαγγελματική πρόταση στη Νέα Υόρκη, την οποία όμως είχε απορρίψει καθότι έτσι έμπαινε σε δεύτερη μοίρα η σχέση του με την Βίσση. Έλα, όμως, που συμβαίνει ο Κωστάκης να είναι μανεκένε πρώτο και του ξανάγινε πρόταση, άκρως δελεαστική αυτή τη φορά.

Ένα χρόνο θα χρειαστεί να μείνει στη μεγαλούπολη και θα είναι συνεχώς φωτογραφίσεις, επιδείξεις, διαφημίσεις και Άγιος ο Θεός. Ωραία όλα αυτά, αλλά ως προς τι ο χωρισμός και ο αλληλοσπαραγμός; Κυκλοφορεί η βρώμα, πως η Αννούλα δεν είδε με καλό μάτι την πρόταση αυτή, διότι ήξερε εκ των προτέρων πως αν ο Φραγκολιάς πάει Νέα Υόρκη, η σχέση τους είναι καταδικασμένη σε...θάνατο (μπρρ, ανατριχίλα)! Να διαφωνήσεις μαζί της; Γυναίκα έμπειρη είναι, δεν της πας εύκολα κόντρα. Έλα, όμως, που ο νεαρός Κωστής της πήγε κόντρα και η αοιδός του είπε ένα αξιοπρεπέστατο: "Αντίο, my love. Καλή τύχη στα ξένα". Και χώρισαν.

Τώρα, εγώ γιατί δεν πιστεύω πως αυτή ήταν η πραγματική αιτία; Σάμπως είναι το πρώτο ζευγάρι που μένει για λίγο χωριστά; Ή μήπως και στο παρελθόν δεν ήταν πότε αυτή στο Λονδίνο, πότε αυτός στο Μιλάνο κι έδιναν ραντεβού στο Παρίσι για καφέ; Άσε, που στη Νέα Υόρκη είναι η κόρη της, Σοφία και θα είχε παρέα ο καλός της, ενώ η ίδια μαζί με το νέο αγαπημένο της Σοφίας, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο θα πήγαιναν να τους δουν. Θα μάθω, που θα μου πάει.....