Τι συμβαίνει με τον Γεωργούλη;

13.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν έχω βαρεθεί ένα πράγμα τον τελευταίο καιρό, είναι να ακούω και να διαβάζω με ποια βγαίνει και με ποια δεν βγαίνει ο Αλέξης Γεωργούλης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν έχω βαρεθεί ένα πράγμα τον τελευταίο καιρό, είναι να ακούω και να διαβάζω με ποια βγαίνει και με ποια δεν βγαίνει ο Αλέξης Γεωργούλης. Δε λέω ωραίο το παλικάρι (κόμματος θα έλεγα), λογικό να σφάζονται γυναίκες στην ποδιά του, αλλά ας αποφασισθεί τέλος πάντων ποια είναι η τυχερή που κέρδισε την...εύνοια του ηθοποιού. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους; Η Δήμητρα Ματσούκα; Ποια τέλος πάντων βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε κατάσταση "τάτσι μήτσι κότσι" με τον Αλέξη;

"Καμία" λέει με μία βροντερή φωνή ο ηθοποιός, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη. "Είναι όλες φίλες μου" δήλωσε σε μία συνέντευξή του, επιμένοντας πως είναι μόνος κι έρμος σε τούτη τη ζωή. Προτού σε πάρουν τα κλάματα και προτού αρχίσουν "φίλες" του και μη, να τρέχουν να τον παρηγορήσουν, ο Αλέξης τονίζει πως είναι επιλογή του που είναι μόνος. Η πολλή δημοσιότητα του έπεσε κομμάτι βαριά και προκειμένου να χάσει μία και καλή τον μπούσουλα, προτιμά να απομονώνεται στο διαμέρισμά του στον Χολαργό.

Ωραία όλα αυτά και πράγματι πειστήκαμε πως ο Γεωργούλης είναι ένας προσγειωμένος άνθρωπος. Ωστόσο, τι σχέση έχει με τον έρωτα; Σου λέει ο άνθρωπος, αν τα φτιάξω με μία συνάδελφο μου, δεν θα μας αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Και δεν τα φτιάχνεις με μένα Αλέξη μου, που είμαι μία άσημη κοπέλα; Πάντως, η Παπαχαραλάμπους και η Ματσούκα πρέπει να είναι σωστές και καλές φίλες του, διότι με την πρώτη εθεάθησαν σε διάφορα - "περίεργα" τα λέει ο κόσμος - μέρη, ενώ η δεύτερη βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του, μετά της αδελφής της να τον καμαρώνει!

Εύγε, Αλέξη αλλά δεν πιστεύω οι "φίλες" σου να είναι σαν τις "φίλες" άλλων συναδέλφων σου!