Νέος "γαμπρός" για τη Βίσση!

13.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά αυτό που λένε ότι όλοι στη show biz είναι μία μεγάλη οικογένεια, ισχύει και παρά ισχύει. Η κόρη της Άννας Βίσση, ας πούμε, η Σοφία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά αυτό που λένε ότι όλοι στη show biz είναι μία μεγάλη οικογένεια, ισχύει και παρά ισχύει. Η κόρη της Άννας Βίσση, ας πούμε, η Σοφία εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Το παλικάρι (μεταξύ μας δεν πρόκειται και για αμούστακο παιδί) είναι ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου και επί χρόνια κολλητός φίλος της Βίσση. Οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κεραυνοβόλο έρωτα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πως προέκυψε ο έρωτας τους μετά από τόσα χρόνια φιλίας (στα γόνατά του, τρόπος του λέγειν, μεγάλωσε η Σοφία), όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στον χώρο της show biz. Ο Βλάσης Μπονάτσος, για παράδειγμα, ήτο κολλητός φίλος της Ζωής Λάσκαρη και τη σύζυγό του Μάρθα την ήξερε από έφηβη. Τέλος πάντων, σύμφωνα με κάποια "λαγωνικά" το ζευγάρι είναι τα μάλα ερωτευμένο και μάλιστα τις γιορτές των Χριστουγέννων τις πέρασαν στις εξωτικές Μαλδίβες. Το γεγονός, πάλι, ότι η νεαρά σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, μήτε που τους απασχολεί αφού ο Αργυρόπουλος είναι μεγάλη μανούλα στα υπερατλαντικά ταξίδια.

Η σχέση τους βρήκε απόλυτα σύμφωνη την Άννα Βίσση, η οποία - ως σωστή μάνα που είναι - σέβεται τις επιλογές της κόρης της (φθάνει να μην τίποτε παράλογες). Άλλωστε, πριν λίγο καιρό είχε γνωρίσει κι εγκρίνει τον αμερικανό επιχειρηματία που είχε κλέψει την καρδιά της και τώρα καλείται να αποκαλεί "Γαμπρέ μου" τον επιστήθιο φίλο της. Βίσση, όμως είναι αυτή και δεν έχει πρόβλημα. Όπως και ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος αν και αυστηρός πατέρας, βλέπει με καλό μάτι τούτη τη σχέση της μονάκριβής του. Σε αντίθεση - έτσι άκουσα - με την Μαρία Μπακοδήμου (η πρώην), η οποία για τους γνωστούς άγνωστους λόγους είναι κομμάτι τσαντισμένη.