Χώρισαν Βίσση - Φραγκολιάς!

02.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία σοβαρή κρίση πέρασε η σχέση της Άννας Βίσση και του Κώστα Φραγκολιά πριν λίγο καιρό. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία σοβαρή κρίση πέρασε η σχέση της Άννας Βίσση και του Κώστα Φραγκολιά πριν λίγο καιρό. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα επικοινωνίας με αποτέλεσμα να χωρίσει. Όχι μην πικραίνεσαι, τα παιδιά είναι και πάλι μαζί, ερωτευμένα κι αγαπημένα από ποτέ. Ο χωρισμός τους δεν κράτησε πολύ - μόλις τέσσερις μέρες - κι αυτό, διότι συνειδητοποίησαν πως....αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δε μπορούνε.

Αλήθεια, τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στον προσωρινό έστω χωρισμό; "Οι τάσεις ηγεμονίας που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό ο Φραγκολιάς" λένε οι ειδήμονες επί θεμάτων καρδιάς. Το άνωθεν δε σημαίνει πως το μοντέλο την είδε ξαφνικά τσιφλικάς κι άρχισε να αφεντεύει στην περιουσία της αοιδούς. Απλά, έβαλε την καριέρα του πρώτη στις προτεραιότητες του κλείνοντας περισσότερες συμφωνίες στο εξωτερικό, ενώ σχεδιάζει να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για ένα μεγάλο διάστημα. Αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι για την Άννα, η οποία δεν μπορώ να πω πως είναι από τις γυναίκες αυτές που αρέσκονται να τις βάζει ο καλός τους σε δεύτερη μοίρα.

Έτσι, δημιουργήθηκε γκρίνια, οι τσακωμοί ήταν πλέον επί καθημερινής βάσης και προκειμένου να έχει η αοιδός το κεφάλι της ήσυχό, του ζήτησε να χωρίσουν. Ομολογώ, πως η γυναίκα το είπε με βαριά τη καρδία, όμως έτσι έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη της. Κι επειδή, οι μεγάλοι έρωτες δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα, μετά από τέσσερις μέρες χωρισμού η επανασύνδεση ήταν γεγονός. Τα προβλήματα εννοείται πως δε λύθηκαν στο μικρό τούτο διάστημα, αλλά η σχέση των παιδιών περιβάλλεται από τόση αγάπη, που θα τα ξεπεράσουν κι αυτά.


Έτσι, είναι οι μεγάλοι έρωτες.....