Προφυλακτικά ψηφίζουν τον πιο σεξι άνδρα!

02.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έναν κολακευτικό και άκρως τιμητικό τίτλο πήρε πρόσφατα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και του τον απένειμε ένας ειδήμων στο είδος του, τα προφυλακτικά Durex.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έναν κολακευτικό και άκρως τιμητικό τίτλο πήρε πρόσφατα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και του τον απένειμε ένας ειδήμων στο είδος του, τα προφυλακτικά Durex. Όχι, δεν κατέκτησε τον τίτλο του "καρπερού άνδρα", αν και θα μπορούσε, αλλά τον τίτλο του πιο "σέξι άνδρα στον πλανήτη". Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός - σε αντίθεση με άλλους ανάλογους - έγινε σε όλο τον κόσμο και ο διάσημος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 20%. Βέβαια, δεν πήρε την πρωτιά σε όλες τις χώρες. Ας πούμε, στην Ασία που "σκίζει" - και συγκεκριμένα στο Βιετνάμ - πήρε ποσοστό 55%, ενώ στην Αμερική που δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι εστί μπάλα, πήρε μόλις 2%.

Δεύτερος στον διαγωνισμό αναδείχθηκε το all time αρσενικό, Τζορτζ Κλούνει συγκεντρώνοντας το 15% των ψήφων, όπου τις περισσότερες τις πήρε στην Ιταλία καθότι δημοφιλής στη χώρα που ξέρει να αναγνωρίζει τους ωραίους άνδρες. Ο Μπεν Αφλεκ βγήκε τρίτος με 13% κι ας είναι καλά οι Γερμανίδες, οι οποίες είναι τω όντι ξετρελαμένες με την πάρτη του.

Και πάμε στις γυναίκες, όπου ως η πιο σεξι αναδείχθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ. Ακολουθούν η mama Καθριν Ζετα Τζόουνς, η Χάλεϊ Μπέρι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.