Το πένθος της Δημητρίου!

01.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα κάνουμε πολύ καιρό ακόμη να καμαρώσουμε νυφούλα την Άντζελα Δημητρίου καθώς η "λαίδη" εδώ και λίγες μέρες διανύει περίοδο δυσβάσταχτου πένθους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα κάνουμε πολύ καιρό ακόμη να καμαρώσουμε νυφούλα την Άντζελα Δημητρίου καθώς η "λαίδη" εδώ και λίγες μέρες διανύει περίοδο δυσβάσταχτου πένθους. Ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της Νοράι πέθανε την Πέμπτη και η Άντζελα χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβαλε τον γάμο της, που ήταν να γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο πόνος της αοιδούς, αλλά το γεγονός ότι έχασε τον πεθερό της, ενώ όπως αποκαλύφθηκε δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την πεθερά.

Όχι, η παρατήρηση αυτή δεν είναι άσχετη με το θλιβερό τούτο γεγονός. Την ημέρα της κηδείας δημιουργήθηκε παρεξήγηση ανάμεσα σε πεθερά και νύφη κι αν η δεύτερη δεν ήταν μια κυρία, μια ανώτερη γυναίκα, η κηδεία του Αρμένιου θα μετατρεπόταν στο γάμο του Κουτρούλη. Τι συνέβη; Τα τηλεοπτικά συνεργεία μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός πήγαν στην εκκλησία προκειμένου να τραβήξουν πλάνα της πενθούσας νύφης. Η "Λαίδη" συνηθισμένη στη δημοσιότητα όχι μόνο δεν δυσαρεστήθηκε με την παρουσία του φακού, αλλά συνεργάστηκε μαζί τους, προσφέροντας κάτι πλάνα όλο πόνο και μελαγχολία. Έλα, όμως, που η χήρα δεν ήταν της ίδιας γνώμης και με το που είδε τις κάμερες διέταξε να πάρουν πόδι αυτές και μαζί τους η Δημητρίου.

Η Άντζελα προσπάθησε να εξηγηθεί, όμως, το Σαπουντζέικο είχε άγριες διαθέσεις και προκειμένου να μη γίνει νέα σφαγή των Αρμενίων, έφυγε με ένα φίλο της. Όχι, μην ανησυχείς δε διαλύθηκε ο αρραβώνας. Το βράδυ της ίδιας κιόλας μέρας η Άντζελα πήγε στο σπίτι της πεθεράς και πλέον όλα είναι μέλι γάλα. Δε λες ευτυχώς που δεν ήταν η Αρμένισσα στο κέντρο το βράδυ της κηδείας που τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν μαζευτεί μιλιούνα στο Focus και απαθανάτιζαν την "Λαίδη" να άδει πένθιμα φορώντας μαύρη Βερσάτσε τουαλέτα και μαύρη κορδέλα Alexi Andrioti Accessorizes.