Αγριος ξυλοδαρμός της Ορθούλας!

01.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα....κίνημα "Σώστε τον κόσμο από την Ορθούλα και την Ευαγγελία" φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί με αφορμή το Survivor.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα....κίνημα "Σώστε τον κόσμο από την Ορθούλα και την Ευαγγελία" φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί με αφορμή το Survivor. Το κίνημα αυτό - που τρομοκρατική οργάνωση δεν το λες - έχει όμως να κάνει με τη βία, ξεκίνησε την "αποστολή" του την Παρασκευή. Το πρώτο του θύμα είναι η Ορθούλα, την οποία ένας άγνωστος άνδρας έκανε "τόπι" στο ξύλο.

Η παίκτρια του reality δέχθηκε την άνανδρη επίθεση το απόγευμα στη Γλυφάδα, σε ένα ερημικό δρομάκι και εις το όνομα του...Ηλία Βαλάση. Όχι, ο συμπαθής σε όλους Βατραχάνθρωπος, δεν μεταλλάχθηκε ξαφνικά από ηθικό στοιχείο σε ψυχρό εκτελεστή. Απλά, ο άνδρας που ξυλοκόπησε την Ορθούλα το έκανε για τη στάση που κράτησε απέναντι στον Ηλία, ενώ την ενημέρωσε πως θα πρέπει να φυλάγεται και η κολλητή της, η Ευαγγελία καθώς είναι ο επόμενος στόχος.

Ο ξυλοδαρμός αυτός δεν είναι αστεία πράγματα, ούτε λες "καλά να πάθει" επειδή κι εσένα η στάση της σε έχει κάνει έξω φρενών και κάτι παραπάνω. Η κοπέλα, πήγε στο νοσοκομείο, ενώ έχει γεμίσει μώλωπες στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα. Βλέπεις, ο άγνωστος άνδρας χτυπούσε όπου την πονούσε και την έσφαζε: στο κεφάλι, το πρόσωπο, την κοιλιά. Το γεγονός θορύβησε και την "πέτρα του σκανδάλου" τον Ηλία, ο οποίος επικοινώνησε αμέσως μαζί της. Γενικά, θορύβησε πολύ κόσμο και ανησυχώ........

Για τα παράθυρα των ειδήσεων που θα είναι ανοικτά για ένα μήνα και θα ασχολούνται με το θέμα.