Οι...περιπέτειες του Ιατρόπουλου

14.03.2001
Αγαπημένη μου φίλη Γεωργία καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το γράμμα μου φαντάζομαι πως είσαι στο γραφείο του σπιτιού σου -φορώντας τις πιζάμες σου- και απόλυτα ήρεμη.Στην είσοδο που σε είδα ξέχασα να σου πω ένα καυτό νέο που αφορά τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Ο ηθοποιός συνελήφθη χθες από αστυνομικούς να οδηγεί μεθυσμένος.
Αγαπημένη μου φίλη Γεωργία καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το γράμμα μου φαντάζομαι πως είσαι στο γραφείο του σπιτιού σου -φορώντας τις πιζάμες σου- και απόλυτα ήρεμη. Εδώ που τα λέμε καλά κάνεις, αφού έκλεισες 12ωρο στη δουλειά. Παρεμπιπτόντως η συνέντευξη με το Μάριο Φραγκούλη είναι πάρα πολύ καλή. Εύγε σου. Επειδή είσαι κουρασμένη σταματώ εδώ και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Στην είσοδο που σε είδα ξέχασα να σου πω ένα καυτό νέο που αφορά τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Θα απορείς γιατί το λέω σε σένα αφού μπορεί ακόμη και να μην ξέρεις περί ποιον πρόκειται.
Πήρα την πρωτοβουλία να στο γράψω, διότι φιλενάδα γνωρίζω ότι τα αστυνομικού περιεχομένου θέματα σε...εξιτάρουν. Που λες ο Ιατρόπουλος - ηθοποιός στο επάγγελμα - συνελήφθη χθες από αστυνομικούς να οδηγεί μεθυσμένος. Αυτό, δε, είναι το λιγότερο καθώς στη συνέχεια έγινε το σώσε. Με το που τον σταμάτησαν για το καθιερωμένο αλκοτέστ αυτός άρχισε να αντιδρά. Θέλεις μίλησε το ποτό, θέλεις είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος, δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι αγανάκτησαν μέχρι να του περάσουν τις χειροπέδες. Να φανταστείς ότι προκειμένου οι αστυνομικοί να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρειάστηκε να επιστρατεύουν κάποιες μεθόδους που μόνο σε εκπροσώπους της...Τέχνης δεν αρμόζουν. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Για να μην πολυλογώ με εκείνα και με τα άλλα ο Ιατρόπουλος βρέθηκε στο κρατητήριο. Εκεί έμεινε όλη τη νύχτα. Το πρωί που λες Τζόρτζια, αφού ξύπνησε και ήπιε ένα σκέτο καφέ -υποθέτω εγώ τώρα- το ξανασκέφτηκε το πράγμα και κατάλαβε ότι η αντίδρασή του ήταν αδικαιολόγητη. Μάλιστα, η μετάνοιά του ήταν τόσο ειλικρινής που έπεισε τις Αρχές να σταματήσουν το θέμα εδώ και να μην πάρει καμία διάσταση. Όλα αυτά που σου γράφω είναι πέρα για πέρα αληθινά. Αλλωστε γνωρίζεις ότι δε μου αρέσουν τα ψέματα, ούτε να συκοφαντώ άνευ λόγου και αιτίας τους συνανθρώπους μου.
Ωστόσο, Γεωργία μου θα σε παρακαλούσα όλα όσα σου έγραψα να μην τα πεις πουθενά. Δε θέλω μωρέ να διαρρεύσει το θέμα. Στο κάτω - κάτω ο Μιχάλης το μετάνιωσε.
Υ.Γ. Τώρα θα αναρωτιέσαι που τα έμαθα όλα αυτά. Τι να σου πω έχω τις πηγές μου... Φιλιά.