Συγκλονίζει το σκάνδαλο Τζάκσον!

24.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πολύ άσχημα είναι τα πράγματα για τον Μάικλ Τζάκσον και της φυλακής τα σίδερα δύσκολα, πολύ δύσκολα δεν θα φιλοξενήσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ άσχημα είναι τα πράγματα για τον Μάικλ Τζάκσον και της φυλακής τα σίδερα δύσκολα, πολύ δύσκολα δεν θα φιλοξενήσουν τον πάλαι ποτέ "Βασιλιά της Ποπ". Για πρώτη φορά, ο Τζάκο βρίσκεται σε τέτοια δυσμενή θέση καθώς πια δεν είναι μόνο οι καταγγελίες ενός 12χρονου αγοριού για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά και τα πλείστα στοιχεία, που επιβεβαιώνουν τον μικρό και στέλνουν τον Τζάκσον στη φυλακή. Αλήθεια, τι είναι τελικά ο Τζάκσον; Ένας παιδεραστής που ήρθε ο καιρός να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ή ένας σταρ με πολλά παιδικά τραύματα, τα οποία προσπαθεί να επουλώσει συναναστρεφόμενος με μικρά παιδία;

Τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές της Καλιφόρνια οδηγούν στο πρώτο συμπέρασμα, αυτό της παιδεραστίας. Καταρχάς, στο ράντσο του, στο περίφημο Neverland, βρήκαν ένα μυστικό παιδικό δωμάτιο, το οποίο είχε ένα τεράστιο κρεβάτι στο σχήμα του Πιτερ Παν, ενώ στους τοίχους ήταν κρεμασμένες φωτογραφίες μικρών αγοριών. Εκεί βρέθηκε επίσης μία φωτογραφία του Μακόλει Κάλκιν (όταν ήταν μικρός) με ιδιόχειρη αφιέρωση: "Ποτέ μη με αφήσεις μόνο στο σπίτι". Ωστόσο, τα στοιχεία εκείνα που ενοχοποιούν τον Μάικλ και ίσως τελειώσουν μία ώρα αρχύτερα την καριέρα του (ήδη αυτή έχει πάρει τον κατήφορο) είναι τα ερωτικά γράμματα του αοιδού με παραλήπτη τον 12χρονο.

Ο μικρός - ο οποίος σημειωτέων πάσχει από καρκίνο, άρα η θέση του Τζάκσον είναι δυσχερέστερη - ήταν για τον διάσημο άνδρα ένα είδος παιγνιδιού. Συγκεκριμένα ήταν ο Ρούμπα κι αυτός ο φίλος του, ο Ρούμπα - Ρούμπα. Όταν, ο αθώος "Φασουλίνο με φωνάζουν και είμαι ωραίο παιδί" γίνεται τερατόμορφο παιγνίδι ενός αρρωστημένου ενήλικου μυαλού. Το περιεχόμενο των γραμμάτων δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, όμως σύμφωνα με τα άνωθεν μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ποιο ήταν.

Το νέο σκάνδαλο θα στοιχίσει στον Τζάκσον (σε περίπτωση που δε μπει φυλακή) κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Ήδη, έχει δώσει τρία εκατομμύρια για την εγγύηση του, ενώ σε περίπτωση συμβιβασμού με την αντίπαλη πλευρά, δηλαδή τους γονείς, θα πρέπει να δώσει πολλά εκατομμύρια. Κι όλα αυτά, σε μία εποχή που τα χρέη του έχουν φθάσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια! Πάντως, για το μόνο που θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής είναι το γεγονός ότι η οικογένεια του και οι χιλιάδες θαυμαστές είναι με το μέρος του.