Άφαντος ο Μάικλ Τζάκσον!

20.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άφαντος παραμένει ο Μάικλ Τζάκσον και ο κόσμος πίσω έχει βουίξει με το νέο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε. Ο πάλαι ποτέ "βασιλιάς της Ποπ"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άφαντος παραμένει ο Μάικλ Τζάκσον και ο κόσμος πίσω έχει βουίξει με το νέο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε. Ο πάλαι ποτέ "βασιλιάς της Ποπ" κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός 12χρονου παιδιού κι αν αυτή τη φορά δε σταθεί τυχερός, να συμβιβαστεί δηλαδή με τους γονείς του μικρού έναντι...ταπεινού χρηματικού ποσού (όπως άλλωστε είχε κάνει στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση), τότε της φυλακής τα σίδερα που ναι για τους λεβέντες θα ανοίξουν και θα τον περιμένουν!

Μάλιστα, σε περίπτωση καταδίκης του η ποινή - σύμφωνα με νομικούς κύκλους - που θα του επιβληθεί θα είναι τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια "Τζάκο". Προς το παρόν, ο Μάικλ καταζητείται, ενώ έχει οριστεί εγγύηση $3 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δικηγόροι του βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την αστυνομία για την παράδοση του, αν και όπως υποστηρίζουν ο πελάτης τους δεν κρύβεται σε κάποιο λαγούμι, αλλά βρίσκεται στο Λας Βέγκας, μαζί με τα παιδιά του, για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ. Και για ποιο λόγο δεν παραδίνεται στις Αρχές, ώστε να έχει και κάποιες ελαφρύνσεις; Άγνωσται αι βουλαί του Τζάκσον.

Στη νέα του περιπέτεια, πάντως, δεν είναι μόνος. Εκτός από τους ανθρώπους που έχει στη δούλεψη του, οι δικοί του άνθρωποι και κάποιοι φίλοι τον στηρίζουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Αν τώρα αυτές αποδείξουν την ενοχή του, να δούμε τι θα κάνουν κι αυτοί. Πάντως, η ιστορία μόλις ξεκινάει και στην Αμερική "τρίβουν" τα χέρια τους που ξέσπασε ένα σκάνδαλο για να έχουν να ασχολούνται οι άνθρωποι.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, Μάικλ!