Αλλαξοπίστησα για χάρη σου!

19.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σφόδρα ερωτευμένη (κοινώς καψούρα) είναι η Πενέλοπε Κρουζ με τον Τομ Κρουζ και προκειμένου να μην χάσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σφόδρα ερωτευμένη (κοινώς καψούρα) είναι η Πενέλοπε Κρουζ με τον Τομ Κρουζ και προκειμένου να μην χάσει τον καλύτερο γαμπρό, τον άνδρα κελεπούρι, εδώ και δύο χρόνια που είναι μαζί, μόνο θυσίες κάνει. Η τελευταία και μεγαλύτερη θυσία που έκανε για τα μάτια που αγαπά, ήταν να ασπαστεί την Σαϊεντολογία.

Ως γνωστών, ο Κρουζ είναι πιστός της οργάνωσης αυτής (από τα εξέχοντα μέλη συγκεκριμένα), ενώ ένας από τους κυριότερους (αν όχι ο σημαντικότερος) λόγους που χώρισε με τη Νικόλ Κίντμαν ήταν αυτός. Η πρώην είναι μία βαθιά θρησκευόμενη Καθολική γυναίκα, που δεν αλλάζει πίστη για κανέναν άνδρα. Σε αντίθεση με την Πενέλοπε, η οποία μάλλον απαρνήθηκε τον Καθολικισμό για να κρατήσει τον Τομ.

Για να μην πει, δε, ο κόσμος πως είναι άβουλο θηλυκό, που το κάνει ο, τι θέλει ένας Τομ, δηλώνει δεξιά κι αριστερά πως από τότε που ασπάστηκε τη Σαϊεντολογία, έχει αλλάξει η ζωή της προς το καλύτερο. "Ευγνωμονώ τον Τομ που με εισήγαγε σε αυτή" λέει περήφανα η ισπανίδα και οι γονείς της, που είναι θρήσκοι άνθρωποι, το φυσάνε και δεν κρυώνει που η μονάκριβή τους, τους έφερε σπίτι τον "αμαρτωλό".

Άτιμε Τομ, αλλάζεις την πίστη γενικώς στις γυναίκες!