Νέο σκάνδαλο "παιδεραστίας" για Τζάκσον!

19.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για τον Μάικλ Τζάκσον; Πολύ. Μην ανησυχείς, όμως, ο Μάικλ είναι εδώ με νέο σκάνδαλο προ των πυλών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για τον Μάικλ Τζάκσον; Πολύ. Μην ανησυχείς, όμως, ο Μάικλ είναι εδώ με νέο σκάνδαλο προ των πυλών. Ένα 12χρονο αγοράκι κατηγορεί τον πάλαι ποτέ "Βασιλιά της Ποπ" για σεξουαλική κακοποίηση με τους γονείς του μικρού να είναι αποφασισμένοι να φθάσουν την υπόθεση στα άκρα.

Αν "άκρα" θεωρείται μία γερή αποζημίωση που εξασφαλίζει ακόμη και τα εγγόνια του μικρού (όπως έκαναν στο παρελθόν οι γονείς άλλων "κακοποιημένων" παιδιών από τον Μάικλ) δεν το γνωρίζω. Πάντως, ο μικρός αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Court TV - αυτό έκανε και την αποκάλυψη - ο μικρός χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου (το περίεργο θα ήταν μετά από τέτοια εμπειρία ο μικρός να το πάρει χαλαρά), ο οποίος τον ανάγκασε να αποκαλύψει την περιπέτειά του.

Μετά, λοιπόν, από την καταγγελία, οπλισμένοι αστυνομικοί με ένταλμα έρευνας εισέβαλαν στο περίφημο Neverland, το ράντσο του Τζάκσον στην Καλιφόρνια, κάνοντας τον χώρο άνω κάτω. Τον ακριβή λόγο που έκαναν το ντου θα τον αποκαλύψουν την Τετάρτη με συνέντευξη Τύπου. Για να μάθει, δηλαδή, και ο Μάικλ ο οποίος δηλώνει "μαύρα μεσάνυχτα". Μάλιστα, μέχρι στιγμής ο διάσημος αοιδός ακολουθεί την πεπατημένη οδό της "ποιώ τη νησαν", όπου δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ενώ είναι εξαφανισμένος. Μόνο ο εκπρόσωπος του βγήκε και διατυμπάνισε την αθωότητα του πελάτη του, ο οποίος, λέει, θα συνεργαστεί με τις αρχές, όπως κάνει πάντοτε άλλωστε.

Παλιά μου τέχνη, κόσκινο.