Ο έρωτας του Ανταμς για την Νταϊάνα!

07.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέσα στο όργιο φημών που κυκλοφορούν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την περίφημη "έκλυτη" ζωή που έκανε μετά το διαζύγιο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέσα στο όργιο φημών που κυκλοφορούν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την περίφημη "έκλυτη" ζωή που έκανε μετά το διαζύγιο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, βγήκε η πρώην αγαπημένη του Μπράιαν Ανταμς για να πει τον πόνο της. Και ποίος είναι αυτός; Ο ex καλός της και πασίγνωστος τραγουδιστής, όχι μόνο έκανε τις κουτσουκέλες του με την Νταϊάνα το 1996 (ένα χρόνο πριν το θάνατό της), αλλά ήτο και σφόδρα ερωτευμένος μαζί της πολλά χρόνια πριν.

Ο Καναδός καλλιτέχνης αρνείται τους ισχυρισμούς της πρώην, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά "είναι αυθαίρετα συμπεράσματα". Κοινώς, η Cecile Thomsen λέει μπούρδες. Λέει όμως; Ο Ανταμς επιμένει πως με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα υπήρξαν δύο επιστήθια φιλαράκια που μοιράζονταν τα προβλήματά τους. Ήσαν, όμως, πράγματι επιστήθια φιλαράκια ή τίποτε άλλο; Η πρώην, που είναι διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και γυναίκα να την πιεις στο ποτήρι (το τονίζω αυτό για να δεις ότι τελικά ένας άντρας μπορεί να κάνει ελαφίνα ακόμη και μία ωραία γυναίκα) επιμένει πως ο Μπράιαν, με τον οποίο είχαν 12 χρόνια σχέση, το 1996 ήτο ζευγάρι με την Νταϊάνα. Και ζευγάρι να μην ήσαν, τα "ροζ" παραστρατήματα τα έκαναν.

Πάντως, όσο και να αρνείται το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Νταϊάνα, είναι κοινό μυστικό πως αυτή υπήρξε η μεγάλη του (μετά συγχωρήσεως) καψούρα! Το 1985, στο δίσκο του Heaven, υπήρχε ένα τραγούδι με τον τίτλο "Diana." Σε αυτό, ο πονεμένος και βαριά ερωτευμένος αοιδός, τραγουδούσε τον νταλκά του για μια γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη ματιά, αλλά αυτή πήγε και παντρεύτηκε έναν άλλον. Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια; Άσε, που ο 44χρονος Ανταμς ήταν στο κλαμπ με τους εννιά μνηστήρες της Νταϊάνα, όταν αυτή πήρε διαζύγιο. Σύμφωνα, με τον πρώην μπάτλερ της, αυτή συνήψε σχέσεις με (κράτα σημειώσεις) έναν ηθοποιό του Χόλιγουντ (ο Κέβιν Κόστνερ), έναν συγγραφέα, έναν αθλητή, έναν πολιτικό, έναν δικηγόρο, έναν επιχειρηματία, έναν δισεκατομμυριούχο, έναν χειρουργό κι έναν μουσικό. Τον Μπράιαν Αντμας, δηλαδή!

Ιστορία μου/ αμαρτία μου/ πάθος μου μεγάλο!