Παντρεύεται τα Χριστούγεννα η Δημητρίου!

10.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον Σεπτέμβριο με τα πρωτοβρόχια περιμέναμε να παντρευτεί, τα Χριστούγεννα με τα χιόνια θα ντυθεί νυφούλα. Ο λόγος για την Άντζελα Δημήτριου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον Σεπτέμβριο με τα πρωτοβρόχια περιμέναμε να παντρευτεί, τα Χριστούγεννα με τα χιόνια θα ντυθεί νυφούλα. Ο λόγος για την Άντζελα Δημήτριου, η οποία στην ποιοτική εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα, ανακοίνωσε τον γάμο της με το Νουράι Σαπουντζιάν. Αν θα είναι κουμπάρα η Ελντα Πανοπούλου ή ο Σταμάτης Γονίδης (εμφανίζονται μαζί τον χειμώνα) - προσφιλή συνήθεια των καλλιτεχνών να κουμπαριάζουν με όσους συνεργάζονται - δεν το αποκάλυψε. Αποκάλυψε, όμως, (και ήταν τα μάλα χαρούμενη και περήφανη γι αυτό) πως ο μέλλων σύζυγος είναι ματσό και από άποψη χρημάτων και από άποψη αισθημάτων.

Ωστόσο, σε μία τέτοια - εκπομπή ποιότητας δε δύνατο μία Άντζελα Δημητρίου να μείνει σε ένα μόνο θέμα. Έστω κι αν αυτός είναι ο γάμος της, για τον οποίο δεν θα αντέξω άλλη αναβολή. Θέλω να δω την "Λαίδη" νυφούλα επιτέλους! Λοιπόν, η Άντζελα μίλησε και για συναδέλφους της και συγκεκριμένα για την Καίτη Γαρμπή, με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν συμπεθέρες. Η Δημητρίου τα έχωσε κανονικά στην Καιτούλα, επειδή στην περιπέτεια με την υγεία της, εκείνη έδειξε μεγάλη αχαριστία. Είπε, συγκεκριμένα η "Λαίδη" πως ενώ εκείνη σαν τον Χριστούλη ήταν καρφωμένη με πρόκες στο κρεβάτι του πόνου ( εδώ για την κορύφωση του δράματος, η ποιήτρια παρομοιάζει τον σταυρό με το κρεβάτι και τις πρόκες με τον ορό) η Γαρμπή της τηλεφωνούσε ρωτώντας αν έξω υπήρχαν κάμερες. Εδώ, οι κάμερες είναι το αλαλάζον πλήθος!!!

Από τα παραπάνω, καταλαβαίνεις πως η αοιδός είναι ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο και κάποτε που την είχαμε δει σε μουσική εκπομπή να ανάβει ένα κεράκι σε εξωκλήσι με ντύσιμο έβαλα τη μπλούζα μου και βγήκα στους δρόμους η πιστή και με μπότες ίσα με το μπούτι οπότε δεν χρειάζεται να βάλεις καλσόν, ήταν ένα στημένο κόλπο του Μάκη Πουνέντη. "Έχεις ακούσει αγάπη μου από τότε για τον Πουνέντη; Τον έφαγε η μαρμάγκα". Η ποιοτικιά Φλέσσα έκανε πως συμφωνούσε κι ας ήταν ετούτη η πρώτη φορά που άκουγε για τον Πουνέντη. Τέλος πάντων, η δεύτερη επίσκεψη της Δημητρίου σε εκπομπή ποιότητας και κουλτούρας συνοδεύτηκε με μεγαλύτερη επιτυχία, απ' ότι η πρώτη στης Έλλης Στάη.