Η Κίντμαν θέλει να γίνει μάνα!

05.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την καρδιά της άνοιξε για ακόμη μία φορά η Νικόλ Κίντμαν, μόνο που αυτή τη φορά δε μίλησε μόνο για τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την καρδιά της άνοιξε για ακόμη μία φορά η Νικόλ Κίντμαν, μόνο που αυτή τη φορά δε μίλησε μόνο για τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ. Εξάλλου, γι αυτόν έχει πει τόσα κι έχουμε ακούσει άλλα τόσα, που τρία χρόνια μετά ποσώς μας ενδιαφέρουν. Αυτό που μας καίει είναι η σχέση της με τον Λένι Κραβιτς και αν ισχύουν οι φήμες πως πρόκειται να τον παντρευτεί.

Λοιπόν, η Νικόλ είναι πολύ ντόμπρα διάσημη κι εμμέσως πλην σαφώς μας έλυσε κάποιες απορίες. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο βρετανικό "Marie Claire" θέλει πάρα πολύ να παντρευτεί για δεύτερη φορά και δεν αποκλείει να συμβεί σύντομα καθώς πια είναι πολύ ήρεμη συναισθηματικά. Οι φουρτούνες και τα προβλήματα που την είχαν βρει μετά το διαζύγιο της, πάει πέρασαν και τώρα θέλει να κάνει μία νέα οικογένεια και γιατί όχι να αποκτήσει ένα παιδί. Συγκεκριμένα, κάνει σαν τρελή και παλαβή για ένα μωρό, στο οποίο όπως λέει θα δώσει πολύ αγάπη.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε (όχι ότι δεν το ξέραμε, απλά το επιβεβαίωσε) όταν χώρισε με τον Κρουζ ήταν έγκυος κι εξαιτίας της κατάστασης απέβαλε. Ένα γεγονός που της κόστισε συναισθηματικά και που έκανε καιρό να ξεπεράσει. Τώρα, όμως, - όπως είπα - η Νικόλ είναι πολύ ευτυχισμένη, η σχέση της με τον Κράβιτς πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ αγόρασαν μαζί ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για να στεγάσουν τον έρωτα τους. Άσε, που τα παιδιά, οι γονείς της μαζί και ο Τομ εγκρίνουν το δεσμό της, παροτρύνοντάς την να το προχωρήσει. Και θα το κάνει να μου το θυμηθείς καθότι η γυναίκα επιθυμεί σφόδρα να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Για το δις εξαμαρτείν, της έχει μιλήσει κανείς; Ή δεν ισχύει για τις γυναίκες, αφού...το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;