Παντρεύονται Ντιάζ - Τιμπερλέικ!

05.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι κι αν το 2004 είναι δίσεκτο έτος; Το ζεύγος Κάμερον Ντιάζκαι Τζάστιν Τιμπερλέικ είναι τολμηροί και σκοπεύουν να παντρευτούν!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν το 2004 είναι δίσεκτο έτος; Τι κι αν οι προληπτικοί ανατριχιάζουν και μόνο στην ιδέα πως παντρεύονται εντός του γρουσούζικου έτους; Το ζεύγος Κάμερον Ντιάζ και Τζάστιν Τιμπερλέικ είναι τολμηροί, δεν καταλαβαίνουν από προλήψεις, μαύρες γάτες και ξωτικά, γι αυτό και σχεδιάζουν να παντρευτούν την επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, σκέφτονται να ενωθούν εις σάρκα μία, την ερωτική και άγια μέρα, ανήμερα του Αϊ Βαλεντίνου.

Σάμπως είναι οι πρώτοι διάσημοι που επιλέγουν την 14η Φεβρουαρίου για να παντρευτούν; Λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Star" τα παιδιά σκοπεύουν να παντρευτούν, ενώ κάποιους ενδοιασμούς που είχαν: αν πράττουν το σωστό, αν είναι της μοίρας του γραφτό να είναι μαζί, τους "διέλυσε" ένας τύπος που διαβάζει το χέρι. Αυτόν τον συνάντησαν στο πάρτι ενός κολλητού τους, στο Bel - Air και τον οποίο είχε προσλάβει για να ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους. Όταν αυτός διάβασε το χέρι της Κάμερον της είπε κατηγορηματικά πως πρόκειται να παντρευτεί λίγο πριν το τέλος της επόμενης χρονιάς και πως θα παντρευτεί από μεγάλο έρωτα. Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια; Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ ντυμένος γαμπρός!

Τα ίδια προέβλεψε και στον αοιδό, στον οποίο είπε πως με την Κάμερον είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Εννοείται, πως το ζεύγος μαζί και οι φίλοι τους, ανατρίχιασαν από την πρόβλεψη. Πάντως, οι δυο τους έχουν κατά κάποιο τρόπο αρραβωνιαστεί. Σύμφωνα, δηλαδή με την "Daily Star" ένα βράδυ, ο Τζάστιν αυθόρμητα έκανε πρόταση γάμου στην Ντιάζ η οποία σαφώς και αποδέχτηκε. Επειδή, όμως, το σκηνικό δεν ήταν προγραμματισμένο κι επειδή το παιδί δεν κυκλοφορεί με ένα πανάκριβο μονόπτερο στην τσέπη, της πέρασε ένα δαχτυλίδι που είχε σχεδιάσει ο ίδιος όταν ήταν μικρός (κομμάτι φτηνιάρικο είναι το κόσμημα) και που πάνω έχει τα αρχικά του. Η Κάμερον ξετρελάθηκε με την κίνηση (περίεργα όντα είμαστε εμείς οι γυναίκες. Κοίτα τι μας ξετρελαίνουν!) κι από την επόμενη μέρα, ξεκίνησε να σχεδιάζει τον γάμο, ο οποίος όποτε και αν γίνει, θα λάβει χώρα στην Χαβάη, το αγαπημένο τους νησί.

Η Μπρίτνεϊ τι λέει για όλα αυτά; Τίποτε, μόνο τραγουδάει: Το προσκλητήριο που μου έπεσε από τα χέρια/ όχι δε γίνεται/ δεν είναι δυνατόν!