Ένας φλύαρος κουνιάδος!

31.10.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Από μικρό, από τρελό και από φλύαρο αδελφό μαθαίνεις την αλήθεια και για του λόγου το αληθές, ρώτα το ζεύγος Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Από μικρό, από τρελό και από φλύαρο αδελφό μαθαίνεις την αλήθεια και για του λόγου το αληθές, ρώτα το ζεύγος Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ. Η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος κι επιθυμία της ήταν να μείνει μυστική η εγκυμοσύνη, μέχρι να σιγουρευτεί η γυναίκα ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Βλέπεις, στο παρελθόν έχει κάνει άλλες δύο αποβολές και όπως τη συμβούλεψε ο γιατρός της, πρέπει να είναι τα μάλα προσεκτική.

Γι αυτό και το ζευγάρι ζήτησε από φίλους και συγγενείς να μην πουν κουβέντα. Έλα, όμως, που για τον αδελφό του Ντέιβιντ, τον Αλεξ ισχύει το "ήθελε η που..να να κρυφτεί και δεν την άφηνε η χαρά της". Πήγε ο κουνιάδος στο show The Sharon Osbourne Show και τα ξέρασε όλα. "Ο αδελφός μου και η Κόρτνεϊ περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σνιφ, είμαστε πολύ χαρούμενοι, σνιφ". Μετά την αποκάλυψη αυτή, τα νούμερα χτύπησαν κόκκινο και τα μηχανάκια της αμερικάνικης AGB πήραν φωτιά...

Και κάηκε η γούνα των επίδοξων γονιών, οι οποίοι και να θέλουν να διαψεύσουν την είδηση δε μπορούν. Έτσι, αρκέστηκαν να πουν πως πράγματι περιμένουν παιδί, όμως, δε θέλουν να σχολιάσουν περισσότερα για το θέμα, διότι φοβούνται το κακό μάτι. Ο αδελφός, πάντως, κατάλαβε το λάθος του και δήλωσε μετανιωμένος στα αδέλφια του.

Άσε θείε, μαντάρα τα έκανες!