Οι γάμοι της Μαριάντας Πιερίδη!

31.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η απορία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό - και που μας βασάνισε είναι αλήθεια - "πόσους γάμους έχει κάνει η Μαριάντα Πιερίδη;" επιτέλους λύθηκε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η απορία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό - και που μας βασάνισε είναι αλήθεια - "πόσους γάμους έχει κάνει η Μαριάντα Πιερίδη;" επιτέλους λύθηκε. Η φερέλπιδα αοιδός αποφάσισε να αφήσει κατά μέρους τις φήμες και τα φούμαρα που τσαμπούνηζε σε κάθε συνέντευξη και παραδέχτηκε δημοσίως πως έχει κάνει δύο γάμους! Ας είναι, όμως, καλά η Τατιάνα, που πήγε και ανακάλυψε τους γάμους και υπό την...απειλή πιστοποιητικών, αδειών γάμου, φωτογραφιών, μέχρι και προσκλητήρια βρήκε, έκανε τη νεαρά να λυγίσει και να πει: "Ναι, υπήρξα δις παντρεμένη".

Θηρίο η Μαριάντα, η οποία αν συνεχίσει να παντρεύεται με την ίδια συχνότητα, βλέπω να τρώει λάχανο τη μεγάλη διδάξασα στους γάμους, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ! Ο πρώτος γάμος, λοιπόν, της Πιερίδη έγινε στα 18 της, με την πρώτη της σχέση που ήταν 4 χρόνια μεγαλύτερός της. Το μυστήριο δεν έγινε με σκοπό την τεκνοποίηση, αλλά διότι τα παιδιά πρόλαβαν να...ενωθούν εις σάρκα μία και αυτό στην εποχή τους ήταν κομμάτι...ασυγχώρητο. Ο χωρισμός επήλθε λίγους μήνες μετά και όπως μας πληροφόρησε η αοιδός, πήγαν χεράκι χεράκι για την αίτηση διαζυγίου. Καταλαβαίνεις, εκεί που έπιναν τη φραπεδιά τους με τους κολλητούς είπαν: "Τι λες, πάμε για φλιπεράκια στου Θέμη ή για διαζύγιο"; Τόσο απλά.

Ο επόμενος γάμος έγινε λίγα χρόνια μετά, με έναν επιχειρηματία. Είναι αυτός που έδωσε στην Τατιάνα τις φωτογραφίες από τον γάμο. Ωστόσο, ούτε κι αυτή η παντρειά είχε ευτυχή κατάληξη, αφού ύστερα από λίγους μήνες χώρισαν. Αυτόν τον καιρό, οι φήμες οργιάζουν πως η Μαριάντα είναι παντρεμένη ή σκοπεύει να παντρευτεί τον μάνατζερ της, Παύλο με τον οποίο λέγεται πως ζουν τρελό έρωτα. Η ίδια το διαψεύδει (ποιος την πιστεύει άλλωστε;) αν και παραδέχεται πως θέλει να ξανά παντρευτεί.

Άλλοι είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά, άλλοι στο ποτό, άλλοι στη σοκολάτα και η Πιερίδη στους γάμους! Άντε και καλή απεξάρτηση...