Διάσημα γεννητούρια!

30.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος από το βράδυ της Τρίτης είναι πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγός του και ηθοποιός Σοφία Παυλίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος από το βράδυ της Τρίτης είναι πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγός του και ηθοποιός Σοφία Παυλίδου έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγόρια, τα οποία αν πιστέψουμε τον ευτυχή χαζομπαμπά, ο ένας μοιάζει στη μαμά και ο άλλος στον μπαμπά. Μητέρα και γιοι αναμένεται να πάρουν εξιτήριο τις επόμενες μέρες. Δεν ξέρω αν το είχε σχεδιάσει ο Φερεντίνος, πάντως η γέννηση των διδύμων συνέπεσε με την πρεμιέρα της νέα του εκπομπής "Ντου".

Ντου ο Φερεντίνος στους επώνυμους, ντου και ο πελαργός σε αυτόν. Αμ, πως!

Κι ενώ στο "Ιασώ" γεννιόντουσαν τα Φερεντινάκια, στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην κλινική St John and St Elizabeth, ήρθε στον κόσμο τρεις εβδομάδες νωρίτερα η κόρη του Πολ Μακ Κάρτνεϊ και της Χέδερ Μιλς. Η μικρή που θα πάρει το όνομα Βεατρίκη Μίλι (από τις πεθερές) αν και γεννήθηκε πρόωρα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας κι έτσι τις επόμενες μέρες θα πάει σπίτι με τη μαμά της.

Για το ζευγάρι αυτό είναι το πρώτο παιδί, όπως άλλωστε και για το γνωστό μοντέλο. Ο Μακ Κάρτνεϊ, πάλι, έχει άλλα τρία παιδιά από τον γάμο του με τη Λίντα. Αυτά - όπως ακούγεται και λέγεται - δεν έχουν πάρει με καλό μάτι ούτε τον γάμο του πατέρα τους, ούτε τη νέα του γυναίκα, μα ούτε και το μικρό τους αδελφάκι. Θεωρούν πως η Χέδερ χρησιμοποίησε την εγκυμοσύνη για να τυλίξει το "σκαθάρι".

Χλωμό βλέπω να "ψαρώνει" κοτζάμ...σκαθάρι!