"Ας πρόσεχαν": Madonna speaking!

03.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις τι είναι να σαι Τζένιφερ Λόπεζ και να σε πιάνει στο στόμα της η Μαντόνα σούρνοντας σου τα εξ' αμάξης για τη σχέση σου;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις τι είναι να σαι Τζένιφερ Λόπεζ και να σε πιάνει στο στόμα της η Μαντόνα σούρνοντας σου τα εξ' αμάξης για τη σχέση σου; Ατιμωτικό πράγμα, που πονάει το ίδιο αν είσαι Δέσποινα Βανδή και σχολιάζει τη σχέση σου η Βίσση! Λοιπόν, η Μαντόνα, αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια, κάθισε και ξόμπλιασε δημοσίως τον δεσμό της Λοπέζ με τον Μπεν Αφλεκ και σα να μιλάει με την κολλητή της Γκουίνεθ Πάλτροου (δεν ανέφερα τυχαία το όνομα) τους έκανε σκουπίδι.

Τους κατηγορεί ότι οι ίδιοι προκαλούν τα ΜΜΕ, ενώ δε δέχεται πως μπορεί ο Τύπος να διαλύσει οικογένειες, να αναβάλει γάμους και να τερματίσει σχέσεις. "Κι εμείς διάσημοι είμαστε αγάπη μου, αλλά παντρευτήκαμε". Δεν είπε ακριβώς αυτό η "ιέρεια", αλλά το εννοούσε. "Αν η σχέση σου είναι δυνατή, που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια κι αν υπάρχει πραγματική αγάπη, δεν μπορεί να σε χωρίσει κανένα Μ.Μ.Ε" είπε η Μαντόνα, με αποτέλεσμα εγώ να συγκινηθώ και το ζεύγος να τα πάρει στο κρανίο. Εννοείται, βέβαια, πως δε σταμάτησε εδώ.

Σαν παλιά καραβάνα του κουρμπετιού που είναι, έδωσε συμβουλές στους "νέους" Λοπέζ - Αφλεκ της show biz, για το πως να χειρίζονται τα παπαράτσι και τη δημοσιότητα γενικότερα. Τους συμβουλεύει, λοιπόν, να συνηθίσουν στην ιδέα πως όλο και κάποιο παπαράτσι θα τους παίρνει ξοπίσω, να δείχνουν κατανόηση καθότι τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι και κυρίως τους προτείνει να είναι πιο προσεχτικοί στις κινήσεις τους και κομμάτι φειδωλοί στις δηλώσεις τους για τον μεγάλο έρωτα που βιώνουν. Αν κάνουν όλα τα παραπάνω είναι σίγουρη πως κανένα media δεν θα μπορέσει να διαλύσει τη σχέση τους και να στερήσει από την Τζένιφερ να γίνει νυφούλα για τρίτη φορά.

Ας ακούσουν τη δασκάλα. Παντρεύτηκε με τον Γκάι Ρίτσι κι ακόμη δεν έχουμε δει φωτογραφία που είναι νύφη!