Πέντε χρόνια ζωής για την Πάμελα;

21.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν γνωρίζω κατά πόσο η παρακάτω είδηση αποτελεί το δράμα μίας σεξοβόμβας ή ένα καλοστημένο τρικ για να στρέψει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας γνώμης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν γνωρίζω κατά πόσο η παρακάτω είδηση αποτελεί το δράμα μίας σεξοβόμβας ή ένα καλοστημένο τρικ για να στρέψει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας γνώμης πάνω της, πάντως η Πάμελα Άντερσον έχει πέντε χρόνια ζωής. Άντε 10 αν κάνει υγιεινή ζωή. Αυτό αποκάλυψε η ίδια και δεν έχω παρά να σου μεταφέρω τα μαντάτα.

Η Πάμελα, λοιπόν, πάσχει από Ηπατίτιδα C και όπως της είπαν οι γιατροί έχει 5 έως 10 χρόνια ζωής. Αν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το γνωρίζω καθότι δεν ξέρω το γιατρό που έκανε διάγνωση για να μου επιβεβαιώσει. Η ίδια, ωστόσο, επιμένει πως είναι λίγα τα ψωμιά της και πως προσπαθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου. Αυτό, δηλαδή, κάνει από τη μέρα που πληροφορήθηκε πως ο πρώην σύζυγός της, Τομι Λι της κόλλησε τον ιό. Και με τον οποίο υπόψη, μετά από μία περίοδο δικαστικής μάχης και πολέμου αλά "ο πόλεμος των Ρόουζ", αποκατάστησαν τις σχέσεις τους και πηγαίνουν μέχρι σε πρεμιέρες ταινιών, όπως καλή ώρα τις προάλλες που πήγαν στην πρεμιέρα του "Scary Movie 3" όπου πρωταγωνιστεί η Αντερσον.

Στα του δράματος τώρα. Μέχρι στιγμής, η Παμ το έχει πάρει ψύχραιμα κι όπως λέει κάνει μία υγιεινή ζωή, έχοντας κόψει όλες τις κακές συνήθειες και κραιπάλες, προκειμένου να κλέψει κάνα χρόνο παραπάνω από τον άτιμο τον Χάροντα. Βλέπεις, θέλει να δει τους γιους της Μπράντον 7 χρονών και Ντίλαν 5 να ενηλικιώνονται. Έχει αλλάξει, έτσι, όλο τον τρόπο ζωής της και κάθε φορά που οι γιατροί της λένε πως πάει καλύτερα, νιώθει πως έχει κερδίσει μια μέρα παραπάνω.

Πάντως, μεταξύ μας, η ηπατίτιδα, ηπατίτιδα και η σιλικόνη, σιλικόνη! Σαν τη Ντόλυ Πάρτον σε νέες περιπέτειες έχει γίνει η Παμ, μετά τις μικρές...εικαστικές παρεμβάσεις στο στήθος!