Τρίτο στεφάνι για Μικρούτσικο!

21.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ρητό λέει "Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού", γι αυτό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού έκανε προ πολλού το "δις"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ρητό λέει "Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού", γι αυτό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού έκανε προ πολλού το "δις", πάει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για το...τρις. Το δήλωσε, άλλωστε, ο ίδιος με την άγνοια του πρωτάρη, άρα ενθουσιασμένος: "Με την Δήμητρα σκοπεύουμε να παντρευτούμε".

Λεπτομέρειες του τύπου, πότε παντρεύονται, που, πως (αν θα είναι δηλαδή, live ή θα γίνει στο φινάλε του Mission) κι αν είναι έγκυος η νύφη, δε δόθηκαν. Αν και για το τελευταίο άφησαν κάποια υπονοούμενα όπως "καλομελέτα κι έρχεται, ποιος έρχεται, ποιος έρχεται". Πάντως, το ζευγάρι ουδέποτε έκρυψε πως θέλει να αποκτήσει ένα παιδί, γι αυτό και σε κάθε εμφάνιση τους φρόντιζαν να μας το υπενθυμίσουν.

Όπως είπα, αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον Μικρούτσικο (άμα ο άνθρωπος είναι τολμηρός και του ρίσκου), αφού στο παρελθόν είχε παντρευτεί με την Μαρία Δημητριάδου και τη Φωτεινή Γεωργαντά. Με την πρώτη, μάλιστα, έχουν αποκτήσει κι ένα γιο τον Στέργιο.

Άντε, λοιπόν, να αποκτήσει κι άλλο ένα να μεγαλώνει το Μικρουτσέικο.