"Κέρατο αντί κεράτου"!

15.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύφθηκε πρόσφατα, συγκλονίζοντας το Χόλιγουντ, που είχε καιρό να ζήσει λαμπρές μέρες μεγάλου κουτσομπολιού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύφθηκε πρόσφατα, συγκλονίζοντας το Χόλιγουντ, που είχε καιρό να ζήσει λαμπρές μέρες μεγάλου κουτσομπολιού. Όπως έγινε γνωστό, ο Ιθαν Χοκ απάτησε την Ούμα Θέρμαν, διότι πρώτα εκείνη φρόντισε να του φορέσει το trendy "κέρατο" και μάλιστα με δικό τους άνθρωπο! Ποίος είναι αυτός; Μα, ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Το λέω με τέτοια φυσικότητα καθότι λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο να είχε τέτοια εξέλιξη η στενή επαγγελματική σχέση της Θέρμαν με τον διάσημο σκηνοθέτη. Βλέπεις, η Ούμα μετά τη συνεργασία τους στο "Pulp Fiction" είναι κυριολεκτικά η "μούσα" του Ταραντίνο κι απόδειξη η τελευταία τους ταινία "Kill Bill". Ουσιαστικά, αυτή η ταινία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της, ενώ όπως μαθεύτηκε, στα γυρίσματα αυτής έγινε και η μετάλλαξη του Ιθαν σε...απατημένο σύζυγο με ένα κέρατο νααα, με το μπαρντον.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Χοκ χαζός δεν είναι, γι αυτό είχε βάσιμες υποψίες πως κάτι ύποπτο συμβαίνει ανάμεσα στη γυναικούλα του και τον επιστήθιο φίλο της. Ωστόσο, δεν είχε τα στοιχεία να το αποδείξει. Βλέπεις, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη μακρινή Κίνα κι όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ο, τι ευκολότερο να κάνεις ντου και να τους πιάσεις στα πράσινα. Έλα, όμως, που ένα πουλάκι που είχε ανοίξει παρτίδες με Κίνα, του σφύριξε πως τους εφτά μήνες που βρέθηκαν εκεί, η σύζυγος του δεν ήταν και τόσο πιστή.

Έτσι, ο Χοκ είπε να της ανταποδώσει με ένα "κέρατο αντί κεράτου" και για...πειρασμό βρήκε μία όμορφη μοντέλα από το Βανκούβερ. Μετά από αυτό επήλθε ο χωρισμός, ενώ όπως έμαθα το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει το γάμο του, ζητώντας αμφότεροι συγνώμη. Όσο για τον Ταραντίνο, με ύφος αθώο και καθόλου πειστικό, δηλώνει πως ουδέποτε είχε πρόθεση να χωρίσει το ζευγάρι. "Μια εξυπηρέτηση στη φίλη μου πήγα να κάνω κύριε Πρόεδρε"!