Σπίαρς: Άγριες νύχτες με παντρεμένο!

16.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρώτα ήταν το φιλί με τη Μαντόνα, στα βραβεία του MTV. Μετά ήρθαν κάποιες "γυμνές" και καυτές φωτογραφήσεις σε περιοδικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτα ήταν το φιλί με τη Μαντόνα, στα βραβεία του MTV. Μετά ήρθαν κάποιες "γυμνές" και καυτές φωτογραφήσεις σε περιοδικά για να μας υπενθυμίσουν (σε περίπτωση που το ξεχάσαμε) πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μεγάλωσε, έγινε κοπέλα και μάλιστα είναι πολύ...wild. Τέτοιες wild (ελληνιστί άγριες) νύχτες φαίνεται πως πέρασε πρόσφατα με ένα παντρεμένο.

Είναι μεγάλο το σοκ, έτσι; Σύμφωνα, λοιπόν, με αμερικάνικο περιοδικό η μικρή μας Μπρίτνεϊ πρωταγωνιστεί σε ένα σκάνδαλο με ένα νέο άντρα, τον Columbus Short. Ο εν λόγω είναι μόλις 21 χρόνων και παρόλο που επρόκειτο για πιτσιρίκι, τυγχάνει να είναι παντρεμένος. Ή μικρός μικρός παντρέψου.... Αν ήταν σκέτο παντρεμένος, θα λέγαμε "άντε κομμάτια να γίνει". Τώρα, όμως, που μάθαμε πως η σύζυγος του, Brandi Curtis είναι έξι μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ε μια ταραχή τη νιώσαμε.

Οι "διεθνείς" άγριες νύχτες του παράνομου ζεύγους ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από τη Ρώμη. Στις 27 του περασμένου μήνα, η Μπρίτνεϊ και ο Columbus (παρέλειψα να σου πω πως είναι χορευτής της) αποφάσισαν να κάνουν ένα σουλάτσο στα κλαμπ της πόλης, όπου ήπιαν και γέλασαν με την ψυχή τους. Στη συνέχεια, μετά από το "πετυχημένο" εκείνο μεθύσι, πήγαν στο ξενοδοχείο τους για λίγο fun. Πέταγαν από το μπαλκόνι της τριών χιλιάδων δολαρίων σουίτα τους, χαρτάκια σε σχήμα αεροπλάνου, στους "λατρευτούς" θαυμαστές της αοιδούς. Για κακή της τύχη, όμως, κάποια δαιμόνια παπαράτσι ήταν εκεί και απαθανάτισαν το σκηνικό.

Η επόμενη στάση του ξεφαντώματος ήταν στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα σε ένα trendy αραβικό εστιατόριο, το Sahara East. Μετά από τις "ευρωπαϊκές" νύχτες που έζησαν, ένα σκηνικό τύπου...χίλιες και μία νύχτες δεν θα τους πήγαινε κι άσχημα. Εκεί, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έμαθε στη Σπίαρς μερικά μυστικά του χορού της κοιλιάς, ενώ της έδωσε να κάνει μία "πίπα με νερό" για τους Αμερικανούς, ο γνωστός ναργιλές για εμάς. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αποδείχθηκε κομμάτι φλύαρος καθότι βγήκε σε αμερικάνικο περιοδικό και δήλωσε πως οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και πως καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ήσαν αγκαλιασμένοι, ανταλλάσσοντας ερωτικά αγγίγματα. Κοινώς μπαλαμουτιάζονταν. Επειδή, δε, ο άνθρωπος είναι μεγάλη γάτα σε τέτοια θέματα, στο τέλος έδωσε και τη γνώμη του (όχι ότι μας ενδιέφερε): τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα! Ναι, η εγκυμονούσα σύζυγός όμως τι λέει για όλα αυτά;