Σάλος για το "φιλί" του Παπακαλιάτη!

08.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέγα σάλο προκάλεσε το φιλί που έδωσαν οι δύο γκέι στη σειρά "Κλείσε τα μάτια" βγάζοντας από τα ρούχα της την Χριστίνα Λαμπίρη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέγα σάλο προκάλεσε το φιλί που έδωσαν οι δύο γκέι στη σειρά "Κλείσε τα μάτια" βγάζοντας από τα ρούχα της την Χριστίνα Λαμπίρη. Φέτος, είναι αλήθεια πως ανακαλύπτουμε άγνωστες πτυχές της ζωής της και μετά την ανακάλυψη πως το Χριστινάκι είναι οπαδός και γνώστρια του ποδοσφαίρου (ξέρει πολλά κιλά μπάλα η δικιά μας), μάθαμε την Τρίτη πως είναι και...σεμνότυφη. Κι επανέρχομαι στο θέμα με το περιβόητο φιλί.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο (τι γκαντέμω που είμαι. Χάνω πάντα τα καλύτερα) δόθηκε ένα φιλί μεταξύ ανδρών. Την επομένη, στης Λαμπίρη έγινε το σώσε. Για να καταλάβεις, αν δεν ήξερες ποιος είναι ο Χριστόφορος και τι διαπραγματεύεται το "Κλείσε τα μάτια" θα νόμιζες πως πρόκειται για μία αισχρή τσόντα, που κανονικά θα έπρεπε να ονομαζόταν..."Άνοιξε τα μάτια"! Η Λαμπίρη ωρυόταν πως είναι ανήθικα πράγματα, που τα βλέπουν τα παιδιά μας. Όσο, η μάνα Χριστίνα μιλούσε από καρδίας, εκφράζοντας τη μητρική της ανησυχία, παιζόταν η επίμαχη σκηνή.

"Δόξα τω Θεώ που υπάρχεις κι εσύ Χριστίνα μου και κατάφερα να δω το φιλί. Δεν θα το άντεχα". Εξάλλου, από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν όλες οι Παναγιώτες και Μαρίες του τόπου. Overdose, έπαθα από τις τόσες φορές που έδειχνε και ξανά έδειχνε τη σκηνή. Μαζί με εμένα βγήκαν νοκ άουτ και τα παιδιά (αυτά για τα οποία ανησυχούσε το Χριστινάκι), τα οποία είναι πιο λογικό να είδαν το φιλί στις 2 το μεσημέρι, παρά στις 11 και μισή το βράδυ. Ποίος, όμως, ο λόγος να προβληματιστεί η Λαμπίρη; Σάμπως αυτή έγραψε, σκηνοθέτησε κι έντυσε μουσικά τη σκηνή; Αυτή απλά την αναπαράγαγε ίσαμε χίλιες φορές!!!