Διαλύθηκαν οι Antique!

08.10.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Εδώ και καιρό ακούγαμε και διαβάζαμε πως οι Antique ήταν προ διαλύσεως. Κάθε φορά που οι ίδιοι έβγαιναν
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Εδώ και καιρό ακούγαμε και διαβάζαμε πως οι Antique ήταν προ διαλύσεως. Κάθε φορά που οι ίδιοι έβγαιναν και διέψευδαν, τονίζοντας πόσο αγαπημένοι είναι μεταξύ τους, τόσο "οργίαζαν" οι φήμες. Επειδή, δε, ως γνωστών "το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς", πάψαμε να ασχολούμαστε και να χολοσκάμε για το αν θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κι εκεί που κοντέψαμε να λησμονήσουμε την ύπαρξη του συγκροτήματος, μάθαμε τα μεγάλα νέα: Οι Antique διαλύθηκαν! Έκπληξη ομολογώ πως δεν ένιωσα, διότι ήταν αναμενόμενο. Βλέπεις, η Έλενα Παπαρίζου καλόβλεπε μία σόλο καριέρα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για τη "διάδοχο" της Βίσση, της Βανδή, της Γαρμπή κι όποιας άλλη σταρ που το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι το μελαχρινό.

Άσε, που όπως όλα δείχνουν θα εμφανίζεται τον χειμώνα με τον Αντώνη Ρέμο, στο "Studio Πειραιώς". Όσο για το πάλαι ποτέ έτερον της ήμισυ, το Νίκο Παναγιωτίδη, μη νομίζεις πως τα έβαψε μαύρα. Νέος με λαϊκές και ουχί ποπ (όπως η Έλενα) ανησυχίες, βρίσκεται κιόλας στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο του σόλο δίσκο με λαϊκά άσματα. Όλα τα άνωθεν, επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του πρώην πλέον συγκροτήματος και αρραβωνιαστικός (η ιδιότητα αυτή παραμένει) της Παπαρίζου, Τόνι Μαυρίδης. Κρίμα κι άδικο!