Ποια θέλει να σκοτώσει την Σπίαρς;

09.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έμμονη ιδέα έχει γίνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σύζυγο του Κυβερνήτη του Μέριλαντ, την Κέντελ Έρλιτς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έμμονη ιδέα έχει γίνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σύζυγο του Κυβερνήτη του Μέριλαντ, την Κέντελ Έρλιτς. Η πρώτη κυρία της εν λόγω πολιτείας έχει πάθει μία ψύχωση με τη νεαρά και θέλει να τη σκοτώσει! Διακρίνω μήπως μία βουβαμάρα; Ένα σάστισμα; Αυτό, πάντως, ένιωσαν όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο για την οικογενειακή βία κι άκουσαν την κατά τα άλλα σοβαρή κυρία να κάνει εισήγηση: "Σκοτώστε τη διαφθορέα Σπίαρς".

Εντάξει, δεν το είπε ακριβώς έτσι, όμως μεταξύ σοβαρού κι αστείου δήλωσε πως αν μπορούσε θα σκότωνε την Μπρίτνεϊ, διότι αποτελεί κακό πρότυπο για τα παιδιά. Θες να εννοεί τα τραγούδια της; Μήπως τα θεωρεί πολύ ανάλαφρα και δε διδάσκουν χρηστά μουσικά ήθη; Θες να εννοεί το ντύσιμό της, που κάθε φορά είναι κι ένας "ύμνος" στο κιτς; Θες να εννοεί το φιλί με τη Μαντόνα; Εν μέρει εννοεί και αυτό.

Η Έρλιτς υποστηρίζει ότι η Σπίαρς είναι κακό πρότυπο, διότι σε όλες μα όλες τις συνεντεύξεις της προβάλει το σεξ. Τέτοια πρότυπα - κατά την...Κυβερνήτισσα - δεν πρέπει να υπάρχουν κι αφού δύσκολα θα αφανιστεί η Μπρίτνεϊ, καλύτερα να τη σκοτώσουμε. Να γλιτώσουν και τα παιδιά μας. Εννοείται πως από τη δήλωσή της προκλήθηκε μέγας σάλος και η ίδια έσπευσε να δικαιολογηθεί. Ήταν, λέει, ένα γουστόζικο αστείο της, που όμως περιείχε και μία δόση ανησυχίας καθότι έχει έναν 4χρονο γιο και προβληματίζεται για τα πρότυπα που υπάρχουν. Ε, ας μην ακούσει κι αυτός αγόρι πράμα Μπρίτνεϊ Σπίαρ!