Έρωτας και συμβίωση για Γκλέτσο - Γιαγκούση!

03.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Στη βράση κολλάει το σίδερο" σκέφτηκαν η Λίτσα Γιαγκούση και ο Απόστολος Γκλέτσος και αποφάσισαν...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Στη βράση κολλάει το σίδερο" σκέφτηκαν η Λίτσα Γιαγκούση και ο Απόστολος Γκλέτσος και αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Τι κι αν είναι μαζί δύο μήνες περίπου; Ο έρωτας που τους βρήκε είναι τόσο μεγάλος και δυνατός, που η απόφαση να συζήσουν ήταν αναπόφευκτη.

Οι δικοί τους άνθρωποι σαν πληροφορήθηκαν τα νέα απόρησαν:"Μήπως βιάζεστε πουλάκια μου. Αυτά τα πράγματα θέλουν σκέψη". Που χρόνος όμως για σκέψεις και αναθεωρήσεις, αφού τα παιδιά είναι σφόδρα ερωτευμένα και θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Βλέπεις, συν τοις άλλοις πρόκειται για δύο πολυάσχολους νέους καθώς το φετινό χειμώνα και οι δυο θα εργάζονται πυρετωδώς.

Ο, μεν, Απόστολος έχει το θέατρο, η δε, Λίτσα μετά από χρόνια και καιρούς θα εμφανιστεί σε πίστα. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος, που έκλεισαν τα στόματα κάποιων κακεντρεχών ανθρώπων, οι οποίοι τι λες πως σκέφτηκαν; Ότι ο δεσμός τους είναι κομμάτι μούφα κι όλο αυτό το μελιστάλαχτο της υπόθεσης αποτελεί διαφημιστικό κόλπο για να μη ξεχαστούν. Αστεία πράγματα. Να σου πω επίσης (για να μην το έχεις απορία βρε αδελφέ) πως θα μείνουν στο σπίτι του Γκλέτσου, στην Κηφισιά. Το σπίτι της Γιαγκούση στη Γλυφάδα απορρίφθηκε, διότι έχει πολλές αναμνήσεις από τον προηγούμενο πολυετή δεσμό της με τον Μανόλη. Τώρα, θα μου πεις "στης Κηφισιάς δεν υπάρχουν αναμνήσεις από τη Μαγγίνα και την κόρη του ηθοποιού"; Υπάρχουν, αλλά είναι πιο λίγες. Άσε, που ο Απόστολος είναι άνδρας και δεν τον λυγίζουν οι...παρελθοντολογίες!