Στα πρόθυρα κατάθλιψης ο Κιάνου Ριβς!

02.10.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στα πρόθυρα της κατάθλιψης βρίσκεται ο Κιάνου Ριβς και ως φαίνεται η περίπτωσή του είναι τα μάλα σοβαρή. Οι δυστυχίες της ζωής
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στα πρόθυρα της κατάθλιψης βρίσκεται ο Κιάνου Ριβς και ως φαίνεται η περίπτωσή του είναι τα μάλα σοβαρή. Οι δυστυχίες της ζωής τον χτυπάνε η μία μετά την άλλη κι ως γνωστών δε θέλει πολύ για να στρίψει το μυαλό του ανθρώπου. Πρώτα ήταν ο θάνατος της εγκυμονούσας αγαπημένης του Jennifer Syme και στη συνέχεια η αρρώστια της αδελφής του.

Ειδικά, η περιπέτεια της αδελφής του είναι αυτή που του κόστισε περισσότερο κι εξαιτίας της τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη. Η αδελφή του πριν λίγα χρόνια έπασχε από λευχαιμία, ενώ προκειμένου να είναι μαζί της έφευγε αρκετά συχνά από τα γυρίσματα του Matrix. Κι εκεί που πίστευαν πως είχαν καταπολεμήσει την αρρώστια, η επανεμφάνιση της έχει κάνει ψυχικά ράκους τα δύο αδέλφια. Ειδικά, ο Κιάνου το φέρει βαρέως.

Για να καταλάβεις, δε, το μέγεθος του προβλήματος, ο Ριβς στα γυρίσματα της νέας του ταινίας είναι αλλού γι αλλού, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να ανησυχούν με την περίπτωση του. Στα διαλείμματα, ο διάσημος ηθοποιός κάθεται αμίλητος και για ώρες χαζεύει πότε το πάτωμα και πότε το ταβάνι. Το χαμόγελο έχει σβήσει από τα χείλη του, ενώ οι κουβέντες που ανταλλάσσει με τους συναδέλφους του είναι μετρημένες. Ένα "καλημέρα" κι ένα "καλησπέρα" που λέει καμιά φορά θεωρούνται φλυαρία. Οι δικοί του άνθρωποι και φίλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν, όμως ο Κιάνου περνά μία τόσο δύσκολη περίοδο, που αν δεν το θελήσει ο ίδιος δύσκολα θα συνέλθει. Κρίμα το παλικάρι και πρόκειται για όμορφο νιάτο!