Στον "κόσμο" του Al Pino

03.10.2003
Όποιος επιθυμεί να πάρει τον ιταλικό του "αέρα", σε έναν πολυτελή χώρο, χωρίς ωστόσο αυτός να είναι ακριβός, δεν έχει παρά να επισκεφτεί το Il Mondo dell Al Pino. Σε αυτό τον...κόσμο
Όποιος επιθυμεί να πάρει τον ιταλικό του "αέρα", σε έναν πολυτελή χώρο, χωρίς ωστόσο αυτός να είναι ακριβός, δεν έχει παρά να επισκεφτεί το Il Mondo dell Al Pino. Σε αυτό τον...κόσμο (βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, από το 1997) ξεχωρίζουν η καλαίσθητη διακόσμηση, η ζεστασιά, η φρεσκάδα και οι νόστιμες γεύσεις που διαθέτει.

Ο χώρος

Αυτό που διακρίνει το Al Pino, είναι η λιτή διακόσμηση σε όλους τους χώρους του. Ο εσωτερικός χώρος χωρίζεται σε δύο επίπεδα (όπως και ο εξωτερικός που λειτουργεί μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) και είναι ψηλοτάβανος. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι οι αποχρώσεις του μπεζ και του άγουρου λεμονιού, ενώ στα ίδια χρώματα είναι οι κουρτίνες και οι χρωματικές συνθέσεις στα υφάσματα που ντύνουν το εστιατόριο.
Γενικά, η διακόσμηση είναι ζεστή, με πίνακες στους τοίχους που παρουσιάζουν την ανακάλυψη και την εξέλιξη διάφορων εξαρτημάτων καπνού μέσα στο χρόνο. Τα, δε, βάζα που υπάρχουν στον χώρο αντί για λουλούδια είναι στολισμένα με διάφορα ζυμαρικά και σπαγγέτι.

Η κουζίνα
Το il Mondo dell Alpino είναι ένα ιταλικό εστιατόριο, οπότε εύλογα περιλαμβάνει αμιγώς ιταλικές γεύσεις. Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, πίτσες, ριγγατόνι, σπαγγέτι, ενώ στα πιάτα έκπληξη μπορείτε να δοκιμάσετε φιλέτο στρουθοκαμήλου, φιλέτο Βίσονα, φιλέτο καγκουρό, αλλά και φιλέτο κροκόδειλου.

Πρέπει να ξέρετε ακόμη:
· Ο χώρος προσφέρεται και για Business Lunch μεσημέρι ή βράδυ.
· Διαθέτει delivery για όσους προτιμούν τη θαλπωρή του σπιτιού.
· Αναλαμβάνει το catering σε δεξιώσεις.


Λεωφ. Ποσειδώνος 4 & Ναϊάδων, Π. Φάληρο
τηλ: 210- 9814229
Τιμές : 14,70 - 20,55 EURO