Επεισόδιο Καρβέλα για χάρη Φραγκολιά!

01.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχε να έρθει στα χέρια με κάποιον ο Νίκος Καρβέλας και παρόλο που δεν πολυπιστέψαμε πως με τον καιρό έχει γλυκάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχε να έρθει στα χέρια με κάποιον ο Νίκος Καρβέλας και παρόλο που δεν πολυπιστέψαμε πως με τον καιρό έχει γλυκάνει και είναι λιγότερο οξύθυμος, μια ανησυχία μήπως και "χάλασε" την είχαμε. Ώσπου, μάθαμε πως λίγες μέρες πριν δημιούργησε "θερμό" επεισόδιο σε γνωστό σινεμά. Η ψυχή μου επέστρεψε στη θέση της, ενώ είναι βαθύτατα συγκινημένη (η ψυχή μου πάντα) για το λόγο που ο Καρβέλας παραλίγο να πλακωθεί στο ξύλο.

Αυτός, η Ζέτα Δούκα και η Άννα Βίσση με τον Κώστα Φραγκολιά πήγαν παρέα να δούνε την ταινία "Θεός για μία εβδομάδα". Τα δύο ζευγάρια μπήκαν στην αίθουσα και πριν προλάβουν να καθίσουν, από τα πίσω καθίσματα κάποιοι θρασύτατοι (sic) νέοι άρχισαν να γιουχάρουν το Φραγκολιά για τα μπικουτί που έβαλε σε μία φωτογράφηση. Ο μοντέλος και η Βίσση δεν έδωσαν σημασία στις αποδοκιμασίες, όμως ο Καρβέλας δεν το βάσταγε τέτοιο γιουχάισμα και πήγε να ζητήσει το λόγο. Οι υπόλοιποι τρεις γνωρίζουν καλά τι σημαίνει "Ο Καρβέλας ζήτησε το λόγο" για αυτό κι έτρεξαν πίσω του για να αποφύγουν τα χειρότερα. Και τα απέφυγαν.

Ωστόσο, τα βάσανα για τον Κώστα δεν τελείωσαν εκεί (τι τα θελε τα μπικουτί; Μια χαρά όμορφος δεν θα ήταν με λίγη μπριγιαντίνη;). Στο πάρκινγκ, μία παρέα αγοριών (αντί να φωνάζουνε τα κορίτσια που έγινε κομμάτι ασχημούλης) του φώναζε: "Πως είσαι έτσι", "Ουστ ρεζίλεψες το φύλλο" και άλλα τέτοια, με αποτέλεσμα ο Καρβέλας να γίνει έξω φρενών. Σε αυτό το περιστατικό, εξοργίστηκαν και οι υπόλοιποι κι αν δεν υπήρχε ένας ψύχραιμος Χριστιανός να τους χωρίσει θα γινόταν μεγάλη σύρραξη. Κρίμα που την χάσαμε!