Ο Καρεμπέ και η "πατάτα" της Λαμπίρη!

01.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γυναίκα με ποδοσφαιρικές ανησυχίες είναι η Χριστίνα Λαμπίρη και για του λόγου το αληθές, την Τρίτη λίγο έλειψε να πάθει απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γυναίκα με ποδοσφαιρικές ανησυχίες είναι η Χριστίνα Λαμπίρη και για του λόγου το αληθές, την Τρίτη λίγο έλειψε να πάθει απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια, όταν έσκασε θέμα στην εκπομπή της με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Τα λαγωνικά της (στη συνέχεια θα διαπιστώσεις πως αποδεικνύονται κύνες σαλονιού) την πληροφόρησαν πως σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών βρίσκεται ο Καρεμπέ για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ. Η Λαμπίρη εξοργίστηκε τα μάλα και φίλαθλο πνεύμα ως είναι, άρχισε να φωνάζει και να οδύρεται.

"Πως θα παίξει το βράδυ;" αναρωτιόταν η οπαδός. "Με τι ψυχολογία θα είναι το βράδυ" συνέχιζε η οπαδός. "Επιτρέπεται λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιγνίδι με τη Γιουβέντους αυτός να γυρίζει βίντεο κλιπ"; Έλα ντε... Μα πως τους δίνουν τέτοιες ελευθερίες στον Ολυμπιακό; Αυτή ακριβώς ήταν και η απορία της Χριστίνας, η οποία ξέρει πολλά κιλά μπάλα, γι αυτό και είχε πάρει πολύ προσωπικά το θέμα, που για Καρεμπέ ακούγαμε και Καρεμπέ δε βλέπαμε καθότι τα "λαγωνικά" της άργησαν να πάνε στον τόπο του εγκλήματος.

Μετά από δύο ώρες: τώρα φθάνουμε στο ξενοδοχείο, τώρα πλησιάζουμε και τη Λαμπίρη να έχει ανεβάσει "θερμοκρασία" για την...αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Γάλλου, μάθαμε πως το ντοκουμέντο θα το δούμε στις ειδήσεις των 7. Και τι είδαμε στου Λιάγκα; Έναν σωσία του Καρεμπέ από τη Θεσσαλονίκη να συμμετέχει στο βίντεο κλιπ μιας αοιδούς ονόματι Γωγώ. Για να μας κάνανε φάρσα - σαν αυτές που κάνει η Τατιάνα - δεν υπάρχει περίπτωση, διότι ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τις πατάτες. Κι επρόκειτο περί μίας πατάτας, τόσο των λαγωνικών που δεν ήξεραν τον Καρεμπέ και δεν ρώταγαν να μάθουν, όσο και της Λαμπίρη που πριν πάρει το στυλ της έκπληκτης και απορημένης οπαδού έπρεπε να τσεκάρει τους πληροφοριοδότες της και να μη στείλει λαγωνικά...με μυωπία!