"Ταξίδι του μέλιτος" για Λοπέζ - Αφλεκ

01.10.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μία εβδομάδα πέρασε σχεδόν και σε ποιους δεν έχουμε αναφερθεί; Μα φυσικά, στην Τζένιφερ Λοπέζ και τον Μπεν Αφλεκ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μία εβδομάδα πέρασε σχεδόν και σε ποιους δεν έχουμε αναφερθεί; Μα φυσικά, στην Τζένιφερ Λοπέζ και τον Μπεν Αφλεκ. Την τελευταία φορά τους αφήσαμε με τις φήμες που κυκλοφορούσαν για μυστικό γάμο στο δημαρχείο της Τζόρτζια. Τώρα τους βρίσκουμε πάλι στην Τζόρτζια (εμ ολόκληρο σπίτι αγόρασαν) να περνούνε τον μήνα του μέλιτος. Τελικά, τι συμβαίνει;

Ουδείς κόβει το κεφάλι του από σιγουριά ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε ή κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης. Πλέον μιλάνε γι αυτούς εκ του ασφαλούς και πάντα με ντοκουμέντα του τύπου: "Έχω φωτογραφίες με τους δυο...". Αναφορές όπως "τους είδαν", "μας μετέφεραν", "τους άκουσαν" είναι αβάσιμες. Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, κυκλοφορούν φωτογραφίες, όπου έχουν συλλάβει το ζευγάρι σε καθημερινές τους εκδηλώσεις. Για ψώνια στην Τζόρτζια, στην καφετέρια, σε βόλτα με το σκύλο τους, βόλτα με το αυτοκίνητό τους. Αυτόπτες μάρτυρες, δε, τους είδαν (σε αυτή την περίπτωση ζητάμε οδό, αριθμό, ώρα, μέρα) σε τρυφερές περιπτύξεις, τις οποίες δε σταμάτησαν ακόμη κι όταν συνειδητοποίησαν πως κάποια ζευγάρια περίεργα μάτια είχαν καρφωθεί πάνω τους.

Για την ιστορία, ο Μπεν μετά τον χωρισμό κι αφού έμειναν κάποιες μέρες χωριστά, κάλεσε την Τζένιφερ να τον επισκεφτεί στην Τζόρτζια. Εκείνη - εννοείται πως πέταξε τη σκούφια της από χαρά - πήγε να τον βρει και παρόλο που η πρώτη συνάντηση δεν είχε θετικά αποτελέσματα, κανόνισαν και μία δεύτερη. Αυτή στέφθηκε με επιτυχία κι έκτοτε η Λοπέζ είναι στην εν λόγω πολιτεία ζώντας τον μεγάλο έρωτα με τον Αφλεκ. Τον μόνο άνδρα που έχει καταφέρει να την κάνει...αρνάκι!