Ο...Τerminator των γυναικών!

26.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στην αρχή το έπαιζε δύσκολος ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, όμως αναγκαστικά έπρεπε να συμμετάσχει στο πρώτο debate. Δεν καθόταν καλύτερα σπίτι του;
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στην αρχή το έπαιζε δύσκολος ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, όμως αναγκαστικά έπρεπε να συμμετάσχει στο πρώτο debate. Δεν καθόταν καλύτερα σπίτι του; Τι τα ήθελε τα πειράματα; Γιατί βλέπεις, με τον γνωστό ηθοποιό ισχύει το "Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς". Στην εμφάνιση αυτή, λοιπόν, ο υποψήφιος Κυβερνήτης της Καλιφόρνια διασταύρωσε τα ξίφη του με τους υπόλοιπους υποψηφίους και όλοι μαζί φρόντισαν να μετατρέψουν το κατά τα άλλο κρίσιμο debate σε μεγάλο πανηγύρι.

Ο διάσημος ηθοποιός αν και παρουσιάζεται ως μεγάλο φαβορί (μάλλον γιατί είναι γνωστός κι έχει πολλούς συντηρητικούς η πολιτεία ) βρήκε τον μπελά του από την ελληνικής καταγωγής υποψήφια, Αριέττα Στασινοπούλου. Οι κακίες που αντάλλαξαν μεταξύ τους πήγαν σύννεφο, ενώ στην κουβέντα παρέμβαιναν και οι υπόλοιποι μετατρέποντας την κατάσταση σε σωστό μπάχαλο.

Η Στασινοπούλου έσταξε τη χολή της (εδώ που τα λέμε) στον Σβαρτσενέγκερ, κατηγορώντας τον με χαριτωμένο ομολογώ τρόπο, πως φέρεται άσχημα στις γυναίκες. Αυτός, αν κρίνουμε από την ήπια για το ποιον του αντίδραση, μάλλον δεν το πολυκατάλαβε. Κατά ένα περίεργο, δε, τρόπο της απάντησε πως της βρήκε τον κατάλληλο ρόλο για το "Εξολοθρευτής 4". Δεν είπε ποιος είναι αυτός, αλλά μάλλον θα πρόκειται για κάποια bitch γυναίκα, που στο τέλος θα γίνει στάχτη και μπούρμπερη στον πόλεμο των μηχανών. Μέσα σε όλα αυτά, να μην ξεχάσουμε τους υπόλοιπους συνυποψήφιους, οι οποίοι τραγούδησαν, χόρεψαν και μοίρασαν υποσχέσεις για...sex!