Το παράπονο της Ντενίση!

26.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για την κρίση μιας κουμπαριάς πληροφορήθηκα τις τελευταίες μέρες και δε σου κρύβω πως είμαι τα μάλα στεναχωρημένη. Η Μιμή Ντενίση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για την κρίση μιας κουμπαριάς πληροφορήθηκα τις τελευταίες μέρες και δε σου κρύβω πως είμαι τα μάλα στεναχωρημένη. Η Μιμή Ντενίση, λένε, είναι πολύ στεναχωρημένη διότι η Ρούλα Κορομηλά αποδείχθηκε κάκιστη κουμπάρα. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι νονά της Μαριτίνας (για να σου λύσω και την απορία πως κουμπαρέψανε) κι έχει να δει τη μικρή από τη μέρα της βάφτισης.

Αυτή δεν έγινε χθες προχθές. Πάει καιρός, ενώ αν δεν ήταν η Ντενίση να πηγαίνει τη μικρή σε διάφορες εκδηλώσεις και να τη βλέπουμε στην TV, ζήτημα να θυμόταν η Ρούλα πως έχει μία βαφτισιμιά. Μη κοιτάς που η Μιμή έχει επίπεδο και δε λέει τίποτε, όμως αυτό ακριβώς είναι το παράπονό της: "Πότε θα δει τη μικρή; Όταν θα γίνει νύφη"; Έλα μου ντε. Τώρα, πως διέρρευσε ο καημός που φέρει βαρέως η ηθοποιός, δεν το γνωρίζω.

Πάντως, έχει γίνει μεγάλο σούσουρο και παντού διαβάζω και ακούω για το "παράπονο της Μιμής". Η κουμπάρα Ρούλα δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος και δε σου κρύβω πως την περιμένω με μεγάλη αγωνία, διότι η κρίση μέσα σε μία κουμπαριά είναι πιο...ιντριγκέ από μία κρίση σε γάμο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα οι δύο γυναίκες να έχουν άριστες σχέσεις και να περνούν αρκετές ώρες μαζί, πίνοντας καφέ, παίζοντας με τη Μαριτίνα και συζητώντας για κοινούς τους συναδέλφους, όπως λόγου χάρη ο Λάκης Λαζόπουλος!