Ο Βαλάντης θα γίνει πατέρας!

29.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Σιγανό ποταμάκι" αποδυκνύεται ο Βαλάντης, οποίος αθόρυβα πέτυχε με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Τι θέλω να πω η ποιήτρια με αυτό;
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Σιγανό ποταμάκι" αποδεικνύεται ο Βαλάντης, οποίος αθόρυβα πέτυχε με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Τι θέλω να πω η ποιήτρια με αυτό; Ο γνωστός αοιδός σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει πατέρας, ενώ για το λόγο αυτό θα επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου με την Έλενα Γκρέκου. Η μέλλουσα κυρία Βαλάντη (Αυγενικού είναι το σωστό, αφού αυτό είναι το επίθετο του Χρυσοβαλάντη) είναι επίσης αοιδός στο επάγγελμα και όπως καταλαβαίνεις τη φετινή χρονιά θα απέχει από τις πίστες.

"Μικρό το κακό για τη νύχτα" θα μου πεις, μικρό το κακό και για τους επίδοξους γονείς, οι οποίοι πετούν στα σύννεφα από τη χαρά που τους βρήκε. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια και παρόλο που δεν έβγαλαν στην καμπάνα τα της σχέσης τους, περνούν πρίμα μαζί. Μάλιστα, οι γνωστές πηγές που επικαλούμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις - φίλοι, συγγενείς, γείτονες και κουμπάροι - υποστηρίζουν πως ο Βαλάντης έχει ωριμάσει μέσα από τη σχέση αυτή και το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας, διόλου τους ξένισε. Το, δε, γεγονός πως ούτως ή αλλέως θα παντρευόταν με την Γκρέκου ήταν που δεν τους παραξένεψε καθόλου, αφού και στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα γάμου, με το μοντέλο του "Πρωινού Καφέ", Αντζη Ανδριτσοπούλου.

Εκεί μάλιστα, είχαμε ζήσει και στιγμές απείρου έρωτα, όπου ο αοιδός ωσάν άλλος...Καίτη Γαρμπή της είχε κάνει τηλεοπτική πρόταση γάμου. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Βαλάντης έχει επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία, τέτοιου είδους εκδηλώσεις ανήκουν στο παρελθόν και τούτη η πρόταση γάμου έγινε σε νορμάλ συνθήκες, υπό το φως των κεριών, με άφθονη σαμπάνια και γευστικά...μπινελίκια. Άντε Βαλάντη και πολύτεκνος. Α και για την...Βαλάντενα από καρδίας, με έναν πόνο!